De Beste muizenval BSI – per stuk

1.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

‘s werelds beste muizenval, staat scherp in 1 seconde!

Deze herbruikbare muizenval is binnen slechts 1 seconde gespannen en klaar voor gebruik. Na de vangst kunt u de muis verwijderen zonder deze aan te hoeven raken.

Inhoud: 1

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1443 Categorieën: ,

De beste Muizenval BSI

De beste Muizenval van BSI is bijzonder effectief. Nog nooit was het zo makkelijk om een muizenval te spannen als nu. In slechts 1 seconde is de muizenval klaar voor gebruik.

Gebruik

Voor het beste resultaat plaatst u een lokmiddel op de val waar de muizen op af komen. Een veel gebruikt lokmiddel in de professionele bestrijding is NARA LURE. Dit drukt u eenvoudig in de opening van de val.
Vervolgens is het belangrijk om op zoek te gaan naar de looproute van de muis en hier de beste muizenval van BSI op te plaatsen. Nadat u een muis gevangen heeft kunt u deze gemakkelijk weggooien zonder de muis aan te moeten raken.

Waar loopt de muis

Plekken waar voedsel is te vinden zijn natuurlijk favoriet. Voor het beste resultaat is het belangrijk om te weten waar de muis zich over het algemeen bevindt. Muizen zijn immers gewoonte dieren en zullen dan ook vaak dezelfde route afleggen. Om de looproute te bepalen is het handig op uit te kijken naar bijvoorbeeld muizenkeutels of eventuele knaagschade. Muizenkeutels zijn ongeveer 3 tot 8 mm groot en lijken een beetje op hagelslag. Over het algemeen lopen muizen langs de randen van ruimtes, denk hierbij bijvoorbeeld aan muren, richels of plinten.
Als u twijfelt welke looproute de muis volgt kunt u altijd gebruik maken van traceerblokken. Dit is een zeer effectief hulpmiddel om de route te bepalen.

Preventie

Zodra de muis gevangen is m wilt u dit natuurlijk in de toekomst voorkomen. De beste manier om overlast te voorkomen is ervoor te zorgen dat de toegangswegen voor de muis worden geblokkeerd. Dit kunt u doen door de buitenkant van de woning volledig af te dichten.
Zoek naar kleine gaatjes en openingen en smeer deze vervolgens dicht met een speciaal ontwikkelde kit zoals MouseShield. Daarnaast is staalwol een goede manier om deze gaten af te dichten. Houdt er bij het controleren op openingen rekening mee dat een muis aan slecht 5 à 6mm voldoende heeft om naar binnen te glippen. Doordat de muis een inklapbaar skelet heeft kan hij door openingen heen die zo groot zijn als de neus van de muis.
Naast de losse producten bieden wij ook complete muisweringspakketten aan. Zo weet u zeker dat u alles in huis heeft de overlast in de toekomst te voorkomen.

Wat wilt u bestrijden?

De Beste muizenval BSI - per stuk

De Beste muizenval BSI - per stuk