Compo houten muizenval 3 stuks

4.50

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Bestrijdt muizen met de houten muizenval van Compo!

De houten muizenvallen is al jaren een zeer effectief.

Inhoud: 3 stuks

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1419 Categorieën: ,

Houten muizenval Compo

De houten muizenval Compo is een ogenschijnlijk simpele val maar is namelijk bijzonder effectief.

Plaatsing van de val

Een goede plaatsing van de houten muizenval Compo is cruciaal om de muis succesvol te kunnen vangen. Om te bepalen waar u de val het beste neer kunt zetten moet u eerst weten waar de muis zich gewoonlijk bevind. U kunt dit doen door te kijken waar de uitwerpselen van de muis liggen of waar u eventuele knaagschade heeft. De uitwerpselen van de muis lijkt een beetje op hagelslag en is ongeveer 3 tot 8 mm groot.
Indien u twijfelt over de looproute die de muis aflegt kunt u altijd gebruik maken van bakmeel. Dit strooit u op de grond en zal vervolgens exact zien waar de muis gelopen heeft. Doordat muizen gebruikelijk dezelfde route afleggen kunt u dit bestempelen als een goede locatie voor de val.
Zorg er wel voor dat de muizenval altijd tegen de wand of in een rustig hoekje wordt geplaatst. Dit geeft het beste resultaat.

Preventie

Muizen overlast is voor een belangrijk deel te voorkomen door etensresten direct op te ruimen. Daarnaast is het goed afsluiten van opengemaakt voedsel ook zeer belangrijk. Naast deze voor de hand liggende methode is het belangrijk om de toegangswegen voor de muis af te sluiten. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door middel van een product als Mouseshield of staalwol.
Daarnaast hebben wij ook complete muisweringspakketten in het assortiment.

Wat wilt u bestrijden?

Compo houten muizenval 3 stuks

Compo houten muizenval 3 stuks