Elektrische muizenval Victor M250S

34.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De M250S muizenval van Victor vangt tot wel 100 muizen op één set batterijen!
Kom gemakkelijk van uw muizen af met deze elektrische muizenval van Victor.

Gebruik: Als eerst doet u wat lokaas in de val en schakelt deze aan. Vervolgens plaatst u de val op de looproute van de muis. Zodra de muis de val in loopt zal hij tegen een elektronisch plaatje aanlopen waarna hij binnen enkele seconde dood is.
De val geeft een knipperend lampje op het moment dat er een muis gevangen is. Kinderen en huisdieren kunnen dankzij het doolhofje niet gemakkelijk met de stroomplaatjes in aanraking komen.
De muizenval werkt op 4 AA batterijen welke niet standaard worden meegeleverd.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Elektrische muizenval

De M250S elektrische muizenval van Victor is zeer doeltreffend en gemakkelijk in gebruik. U kunt op 1 set batterijen (niet inbegrepen) tot wel 100 muizen vangen.

Gebruik

U klikt de elektrische muizenval gemakkelijk uit elkaar waarna u de lokstof in de hiervoor bestemde opening doet. Vervolgens schakelt u de val aan en plaatst deze op de plaats van overlast.
Als u twijfelt welke route de muizen lopen kunt u deze gemakkelijk achterhalen door het gebruik van bakmeel.
U strooit in de ruimte van overlast simpelweg wat bakmeel op de grond en kijkt vervolgens waar de muizen hebben gelopen. Doordat muizen gewoonte dieren zijn kunt u ervan uitgaan dat ze de volgende keer dezelfde route zullen nemen.
Plaats de muizenval altijd langs de randen van de kamer aan, bijvoorbeeld tegen een plint. Zodra de muis de val in loopt komt hij in een doolhofje terecht. Dit doolhof is gemaakt zodat kinderen en huisdieren hier net snel met de elektrische plaatjes in aanraking kunnen komen.
Zodra de muis het doolhofje door komt is hij binnen enkele seconde dood als gevolg van een elektrische schok.

Extra informatie

Ean code

072868250521

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Victor

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

VICTOR Elektrische Muizenval

Elektrische muizenval Victor M250S