Muizengif

Professioneel muizengif is een veel voorkomend product om muizen te bestrijden. U kunt het beste muizengif bestellen bij ongedierteproducten.nl. Wij hebben een divers assortiment met verschillende aantrekkelijke producten in het voerdoosje. Dit trekt muizen aan. Om het optimale uit het gif voor muizen te halen, raden wij u aan om af te wisselen van het soort gif. Muizen kunnen gewend raken aan het soort gif en zullen daarom resistent worden wanneer u maar één soort hiervan gebruikt. Naast de muizengif korrels kunt u een flesje met lokstof bestellen van het merk BELL. Deze lokstof is getest en is als beste muizengif uit de test gekomen! Naast muizengif kunt u bij ons ook terecht voor lijmkaarten, muizenvallen en meer!

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren
 

Waarom is muizengif nodig?

Het is niet alleen fijn om ervoor te zorgen dat de muizen niet meer in uw huis voorkomen, maar het is ook beter voor uw gezondheid. Muizengif kopen is daarom helemaal niet zo’n slecht idee! Het is namelijk mogelijk dat deze knaagdieren ziektes met zich mee dragen. Dit kunt u op verschillende manieren krijgen, waaronder door inademen, inslikken, direct contact en beten en krabben.

Nu bent u natuurlijk benieuwd naar hoe u dit kunt inademen, enzovoort. Nou… deze knaagdieren laten urine en andere ontlasting achter, wat de lucht kan verontreinigen. Dit zijn luchten die u kunt inademen. Daarnaast knagen muizen veelal aan voedsel. Wanneer u dit niet opmerkt en het voedsel besmet is, kunt u bij het eten hiervan ook besmet raken met het virus. Als we kijken naar ‘direct contact’, dan hebben we het voornamelijk over het aanraken van de uitwerpselen van het knaagdier of het verkeerd opruimen van de muis. Beten en krabben spreekt voor zich. Wees bij het zien van een muis dus extra voorzichtig met hoe u dit behandelt! U weet wanneer u een infectie heeft opgelopen, als u last heeft van de volgende symptomen: last op de borst, misselijk zijn of overgeven, het hebben van een hoge lichaamstemperatuur; koorts, koude rillingen en uitslag over uw lichaam. Wanneer u deze symptomen heeft, hoeft dit niet direct door een muis te komen, maar kan ook gewoon een griepje zijn. Als u niet zeker bent van de oorzaak, neem dan voor de zekerheid contact op met uw huisarts.

 

Muizengif kopen

Muizen lokdozen en professioneel muizengif kopen kan verschillen in prijs. Muizengif online bestellen of toch liever een muizen lok doos kopen? Doe dit dan voor 16:00 uur en u kunt direct de volgende dag aan de slag met het bestrijden van muizen.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Categorie
  1. Muizengif
   1. Gif
Toxisch
Merk
 1. Bayer
 2. BSI
 3. Compo
 4. Killgerm
 5. Luxan
 6. Muskil
 7. Sorkil
 8. Trapper
Prijs
Toepassing

 

morgen in huis

Bestelt u op werkdagen voor 16:00? Dan heeft u het product morgen in huis.

 

gratis verzonden

Bestelt u voor meer dan €40? Dan is de verzending helemaal gratis.

 

veilig betalen

iDEAL, PayPal, AfterPay of gewoon cash aan de deur.

 

het beste advies

We leggen je binnen 1 minuut uit hoe je zelf aan de slag kunt.