Muizengif

Het bestrijden van muizen met gif is een veel voorkomende situatie. Door de kleine gifzakjes kan er gemakkelijk op meerdere plekken in en rondom uw huis, garage, kantoorpand of werkplaats gif geplaatst kunnen worden. Door de verschillende soorten muizengif kunt u gemakkelijk afwisselen en zorgen dat de muizen in u regio niet resistent worden tegen het gebruikte gif. Deze giffen kunt u natuurlijk gemakkelijk bestellen bij ons op ongedierteproducten.nl.

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Waarom muizengif?

Muizengif is een uitstekend middel om uw huis muis vrij te krijgen. En daarmee ook beter voor uw eigen en de gezondheid van anderen in en rond uw huis. Muizen kunnen namelijk verschillende ziektes met zich mee dragen. Deze ziekten zijn vrij gemakkelijk over te dragen door bijvoorbeeld het inademen, inslikken of door bijten en/of krabben. Daarom raden wij aan de muizen zo snel mogelijk aan te pakken.

Nu bent u natuurlijk benieuwd naar hoe u dit kunt inademen, enzovoort. Nou… deze knaagdieren laten urine en andere ontlasting achter, wat de lucht kan verontreinigen. Dit zijn luchten die u kunt inademen. Daarnaast knagen muizen veelal aan voedsel. Wanneer u dit niet opmerkt en het voedsel besmet is, kunt u bij het eten hiervan ook besmet raken met het virus. Als we kijken naar ‘direct contact’, dan hebben we het voornamelijk over het aanraken van de uitwerpselen van het knaagdier of het verkeerd opruimen van de muis. Beten en krabben spreekt voor zich. Wees bij het zien van een muis dus extra voorzichtig met hoe u dit behandelt! U weet wanneer u een infectie heeft opgelopen, als u last heeft van de volgende symptomen: last op de borst, misselijk zijn of overgeven, het hebben van een hoge lichaamstemperatuur; koorts, koude rillingen en uitslag over uw lichaam. Wanneer u deze symptomen heeft, hoeft dit niet direct door een muis te komen, maar kan ook gewoon een griepje zijn. Als u niet zeker bent van de oorzaak, neem dan voor de zekerheid contact op met uw huisarts.

Muizen gif plaatsen

Bij het plaatsen van muizengif is het van belang dat u rekening houd met een aantal dingen. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat het gif geplaatst word in lok doosjes zodat bijvoorbeeld kinderen, honden of katten niet bij het gif kunnen komen. Hiervoor hebben wij een aantal verschillende lok dozen, deze vind u onder het kopje muizen lok dozen. Ook is het verstandig om van te voren goed te onderzoeken waar de muis of muizen langs lopen. Dit is vaak achter kasten langs of onder banken door. Dit kunt u vaak een beetje volgen door de uitwerpselen en door het tikkende geluid tijdens het lopen. Indien u weet welke route de muizen lopen is het van belang dat de lok doosjes om de 4 a 5 meter geplaatst worden en worden voorzien van 2 a 3 zakjes muizengif. Zo heeft u de meeste kans op slagen met het muizengif.

Controle

Indien u muizen lok doosjes heeft uitgezet in of/en rond uw huis is het van belang dat u deze controleert. Als u ongeveer 1 keer in de 2 a 3 dagen de lok doosjes controleert of deze aangevreten of leeg zijn is dit voldoende. Zolang de doosjes leeg gegeten blijven worden raden wij u aan deze te blijven bij vullen. Indien u na een week merkt dat er niks van het gif gegeten word en u wel nog muizen in uw huis hoort of ziet raden wij aan de gifdoosjes te gaan verplaatsen of op zoek te gaan naar een eventuele andere voedselbron. Indien u na 3 weken niets meer hoort en er niets meer word gegeten raden wij u aan het gif te verwijderen. Dit omdat als u het gif laat staan het opgegeten kan worden door andere dieren of misschien kinderen. En daarbij trekt u toch de muizen aan met het openstaande gif.

Indien u gebruikt maakt van muizegif kunt u daarbij ook gebruik maken van een loksof zoals Provoke 56gr. voor muizen of de Provoke 224gr. voor muizen en ratten. Dit is een zeer sterk lokmiddel wat er voor zorgt dat de muizen exrta worden aangetrokken naar het muizen gif.

Bij het begruik van muizengif is het ook van belang dat alle soorten ander voedsel voor de muis zijn afgeschermt. Dit kunt u gemakkelijk doen door deze in plastic bakjes te plaatsen. Daarbij is het ook verstandig om de looproutes van de muis te achterhalen. Dit is vaak makkelijk te volgen doormiddel van de uitwerpselen of u kunt dit zien doordat er schade is aan bijvoorbeeld uw bank. Hierdoor kunt u de lokdozen met gif op de juiste plek plaatsen.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Categorie
    1. Muizengif
      1. Gif
Toxisch
Merk
  1. BSI
  2. Compo
  3. Killgerm
  4. Luxan
Prijs
Toepassing

 

morgen in huis

Bestelt u op werkdagen voor 16:00? Dan heeft u het product morgen in huis.

 

gratis verzonden

Bestelt u voor meer dan €40? Dan is de verzending helemaal gratis.

 

veilig betalen

iDEAL, PayPal, AfterPay of gewoon cash aan de deur.

 

het beste advies

We leggen je binnen 1 minuut uit hoe je zelf aan de slag kunt.