Luxan Tomorin Graan 2 x 10 gram – Inclusief lokdoos – Muizengif

8.70

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Muizengif Luxan tomorin graan wordt geleverd Inclusief Lokdoos!

Luxan tomorin graan is zeer aantrekkelijk voor huismuizen, die zich bevinden in afgesloten ruimten zoals huizen, schuren of kantoren. Dit is een snel werkend middel dat doorgaans binnen èèn consumptie de muis zal doden.

plaatsing:
Plaats een lokdoos met het Sachet op de looproute van de muis. Het Sachet hoeft niet te worden geopend, de muis eet hier eenvoudig doorheen. Door de lokdozen zo goed mogelijk door de desbetreffende ruimte te plaatsen en deze ruimte goed voedselvrij te houden kan de muis al binnen 3 dagen weg zijn.

Inspectie: open de lokdozen iedere 3 a 4 dagen om te kijken of er sprake is van opnam.
Plaats het gif niet preventief

Product informatie
Werkzame stof: Alfachloralose Gehalte: 3.4%
Toelatingsnummer: NL-0007641-0000

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1352 Categorieën: , , , Tag:

Luxan Tomorin Graan

Het Luxan Tomorin graan wordt kant-en-klaar geleverd. Dit product bestaat uit 2 sachets muizengif van ieder 10 gram inclusief 2 lokdozen.

Het gebruik

Plaats het Luxan Tomorin graan in de meegeleverde lokdoos op de looproute van de knaagdieren. Deze looproute is eenvoudig te herkennen aan bijvoorbeeld de uitwerpselen van de muis of knaagschade. Wanneer u twijfelt kunt u altijd een beetje bakmeel strooien op de verwachte looproute. Zodra de muis is langs geweest vertellen de sporen in het bakmeel u de route die de muis loopt. Doordat muizen gewoontedieren zijn kunt u ervan uitgaan dat ze hier terug zullen komen om van het gif te eten.

controle

In de eerste paar dagen dient er voldoende te worden gegeten van het Luxan Tomorin Graan, controleer daarom na 3 dagen of er sprake is van opname. Hierna kan deze controle op regelmatige basis (bijvoorbeeld wekelijks) worden gedaan.

Aanvullen

Ververs of vul het Luxan Tomorin Graan daar waar nodig is aan tot er in het geheel geen opname meer plaatsvindt. Middel dat beschimmeld of verontreinigd is totaal vervangen. Indien bij een lokaaspunt alle lokaas verdwenen is, onmiddellijk lokaas bijvullen en meer lokaaspunten inrichten en/of de controlefrequentie verhogen. Tijdens een bestrijdingsactie dient zo weinig mogelijk voedsel voor muizen beschikbaar te zijn.

Preventie

Het voorkomen van muizen- en rattenoverlast kan op verschillende manieren. Uiteraard is het direct weggooien van etensresten en het goed afdekken van geopende verpakking zeer belangrijk. Daarnaast is het belangrijk om de toegangswegen te blokkeren. Controleer de buitenmuren op openingen en gaten en dicht deze af met staalwol of Mouseshield. Doordat een muis beschikt over een inklapbaar skelet heeft hij aan een opening van slechts 6mm voldoende om naar binnen te kunnen komen.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Luxan Tomorin Graan 2 x 10 gram - Inclusief lokdoos

Luxan Tomorin Graan 2 x 10 gram - Inclusief lokdoos - Muizengif