Bijenbekjes RVS 7CM 10 stuks

15.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Bijenbekjes RVS stootvoegroosters 10stuks van 7 cm Door de kleinste spleten komt de grootste narigheid! Een goed gebouw heeft open stootvoegen voor de ventilatie van de spouwmuur.Ongedierte zoals wespen en muizen maken graag gebruik van deze openingen.Plaats daarom Bijenbekjes zodat uw spouwmuur ventileert en u vrij blijft van ongedierte. Bijenbekjes zijn de enigste roosters die achteraf met de hand plaatsbaar zijn, zich aan de voegbreedte aanpassen, automatisch op de juiste positie komen en dan verankerd zijn door de weerhaken. En dat ook nog in roestvrijstaal! Aantal: 10 Grootte: 7 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Bijenbekjes RVS

Bijenbekjes RVS, waar gebruik je ze voor? Bijen, Wespen, muizen, ratten en andere ongewenste gasten buiten huis houden. De overlast kan schade en ziektes veroorzaken. Muizen en ratten zijn knaagdieren die graag warme huizen in gaan. Vooral als het iets kouder word komen ze al gouw naar binnen. In bijna alle gebouwen zitten kleine openingen naar de spouwmuur. Deze ingangen zijn ideaal voor muizen om uw huis binnen te komen. Maar waarom is het vervelend als muizen binnenkomen? Muizen zijn ziektoverdragers en hebben tandjes die altijd groeien. Doordat hun tandjes altijd doorgroeien moeten ze blijven knagen om ze bij te houden. Ze knagen dan vooral aan bijvoorbeeld kabels leidingen en hout. Dit kan voor grote problemen zorgen zoals lekkage of brand.

Wespen en bijen in huis kan ook erg vervelend zijn. Wespennesten zitten erg vaak in de spouwmuur. Wespen zijn niet alleen vervelend door het gezoem en het mogelijke agresieve gedrag, Ze kunnen ook schade aanbrengen. Wespennesten worden gemaakt van een soort papier-maché. Ze maken dit door materialen als isolatiemateriaal en hout met hun speeksel te mixen. Ze knagen dus voortdurend aan die materialen in uw huis.

Dus wat kunt u doen om overlast te voorkomen van bijen, wespen, muizen en ratten?

Hoe voorkom ik overlast?

Het afdichten van alle mogelijke ingangen is essentieel als het gaat om het voorkomen van ongedierte. Er zijn meerdere mogelijkheden hiervoor. Voor het dichten van de spouwmuur is het natuurlijk zaak dat u bijenbekjes gebruikt. Gebruik hiervoor Bijenbekjes RVS om roest te voorkomen. Voor grotere gaten in bijvoorbeeld een keuken is het makkelijkste om staalwol te gebruiken. Voor kleine gaten raden wij aan om mouseshield te gebruiken. Mouseshield is een wering pasta dat aangebracht word als kit. Deze pasta krijgt wanneer het opdroogt alleen een zacht vlies aan de buitenkant. Doordat de binnenkant zacht blijft zullen muizen er nooit doorheen knagen. Muizen vinden het namelijk niet fijn als de pasta tussen hun tandjes komt.

Ik heb overlast, wat nu?!

Wij bieden een ruim assortiment in het bestrijden, weren en vangen van ongedierte.
kijk ons volledige assortiment voor wespen, muizen en ratten.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Sakarat

Wat wilt u bestrijden?

Bijenbekjes RVS 7CM 10 stuks

Bijenbekjes RVS 7CM 10 stuks