RVS renovatierooster 50x105mm

18.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Renovatie rooster voor kruipruimteventilatie. Dit gepatenteerde Renovatie rooster voor kruipruimteventilatie renoveert en siert de gevel. Het vervangt lelijke, zwarte, kunststof kruipruimteventilatie roosters. Beschadigde gevels worden op deze manier hersteld door de kapotte kunststof roosters te vervangen. Dit renovatie rooster voor kruipruimterenovatie is zeer eenvoudig aan te brengen, zonder kostbaar hak- en breekwerk. – Esthetisch fraai- Herstelt beschadigde gevels- Duurzaam materiaal- Vandaalbestendig- Eenvoudig aan te brengen- Voor standaard kruipruimte roosters- Netto doorlaat 24cm²- afmeting renovatierooster: 50 x 105 mm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay

Herstelt en verfraait de kruipruimteventilatie Kapotte roosters geven allerlei indringers vrij spel. Het bouwbesluit vereist een maximale breedte van 10mm van openingen in de gevel om binnendringen van ratten en muizen te voorkomen, de RenoFix voorziet hierin met openingen van 10 x 5mm. De benodigde, oorspronkelijke netto doorlaat (24cm²) ten behoeve van de ventilatie blijft gehandhaafd. Het zwarte kunststof wordt vervangen door mooi, duurzaam en vandaalbestendig RVS; de gevel krijgt allure. Er is geen ingewikkeld en kostbaar hak– breek– en voegwerk door een vakman nodig, het aanbrengen van de Renofix is een fluitje van een cent. De oplossing is dus zowel eenvoudig als fraai.Kruipruimteventilatie Voldoende ventilatie in de kruipruimte draagt bij aan een betere vochthuishouding, het helpt vochtproblemen te voorkomen. In de meeste woningen en andere gebouwen is in kruipruimteventilatie voorzien middels kunststof vloerkokers, ook wel Z-kokers genaamd, in combinatie met muisdichte zwarte kunststof roosters. De vloerkoker vormt een open verbinding tussen kruipruimte en buitenlucht, het rooster behoort te beschermen tegen ongedierte, blad en overig vuil. De veel toegepaste zwarte kunststof roosters zijn echter gevoelig voor beschadiging. Vooral bij openbare gebouwen en direct aan openbare wegen gelegen gebouwen zijn de roosters vaak kapot. Bovendien worden deze roosters vaak als lelijk ervaren.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Bijenbekje

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

RVS renovatierooster 50x105mm

RVS renovatierooster 50x105mm