Kitspuit professioneel – metaal

9.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

metalen kitspuit

Een metalen kitspuit waarmee u gemakkelijk uw product in kieren of naden aanbrengt. Wij adviseren deze kitspuit dan ook altijd bij onze muis werende paste MouseShield.
Materiaal: Metaal

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Kitspuit Professioneel

Dankzij de handige houder is deze kitspuit tussendoor zeer gemakkelijk bij te vullen. Met deze kitspuit komt u gemakkelijk bij naden en kieren, waardoor kitten nog makkelijker gaat. De kitspuit is te gebruiken voor alle soorten kit.

Waarom verkopen wij een dit

Het afdichten van ruimtes is heel belangrijk voor het voorkomen van ongedierte overlast. Muizen kunnen bijvoorbeeld door gaatjes tot 5-7 millimeter. Muizen hebben ook tandjes die hun hele leven lang groeien. Doordat ze altijd groeien proberen ze ze bij te houden door te knagen aan bijvoorbeeld kabels, waterleidingen en hout. Heeft u gaatjes in ruimtes waar overlast is raden wij aan te dichten met Mouseshield. Mouseshield is een speciale weringspasta waarbij de buitenkant op droogt en de binnenkant zacht blijft. Als muizen dan er doorheen willen knagen komen ze bij de zachte pasta en komt het tussen hun tandjes. Dit vinden ze erg vervelend en dus zullen ze stoppen met knagen.

Voor het bestrijden van muizen

Heeft u nou al last van muizen raden wij aan om dit te bestrijden om schade en ziektes te voorkomen. Bestrijden kan op verschillende manieren, waaronder met gif, klapvallen, lijmkaarten of diervriendelijke vallen. Voor het lokken van muizen naar uw val (bij en diervriendelijke en dodelijke vallen) raden wij aan om provoke lokstof te gebruiken. Dit is een speciaal gemaakte lokstof voor muizen en ratten. U zou het ook kunnen proberen met pindakaas. Dit is echter wel in veel gevallen minder effectief dan provoke.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Mouseshield

Wat wilt u bestrijden?

Kitspuit professioneel - metaal

Kitspuit professioneel - metaal