Gevelfix 100 X 140MM

16.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Voorkom het indringen van ongedierte!

Gevelfix is een fraai, robuust RVS universeel toepasbaar renovatierooster welke universeel op gevels kan worden toegepast. Het renovatierooster past over vele bestaande gaten en kan lelijke of kapotte ventilatieroosters van kruipruimtes vervangen.
De GevelFix is een zeer robuust en tevens fraai RVS rooster met luchtkamer dat universeel op gevels kan worden toegepast.

Afmeting: 100 x 140 mm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Gevelfix

Het Gevelfix voorzetrooster voorkomt het indringen van ongedierte. Daarnaast geeft dit rooster de gevel een betere uitstraling.
Kapotte kruipruimteventilatie zorgt ervoor dat bijvoorbeeld knaagdieren toegang tot het pand krijgen. Het vervangen van deze kapotte roosters lost dit probleem op.
Het rooster is zeer robuust en tevens fraai RVS rooster met luchtkamer dat universeel op gevels kan worden toegepast.

Montage

Er is geen ingewikkeld en kostbaar hak– breek– en voegwerk door een vakman nodig, het aanbrengen van de Renofix is een fluitje van een cent. Dankzij het duurzaam rvs rooster is de oplossing dus zowel eenvoudig als fraai.

Ventilatie

Voldoende ventilatie in de kruipruimte draagt bij aan een betere vochthuishouding waarmee het helpt om vochtproblemen te voorkomen.
Bij de meeste panden is de kruipruimteventilatie voorzien middels kunststof vloerkokers, ook wel Z-kokers genaamd. Vaak gebruikt in combinatie met muis dichte zwarte kunststof roosters. De vloerkoker vormt een open verbinding tussen kruipruimte en buitenlucht, het rooster behoort te beschermen tegen ongedierte, blad en overig vuil. In tegenstelling tot het Gevelfix voorzetrooster zijn de veel toegepaste zwarte kunststof roosters gevoelig voor beschadiging. Vooral bij openbare gebouwen en direct aan openbare wegen gelegen gebouwen zijn de roosters vaak kapot.

Klik HIER voor onze overige producten om overlast van knaagdieren te bestrijden of te voorkomen.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Bijenbekje

Wat wilt u bestrijden?

Gevelfix 100 X 140MM

Gevelfix 100 X 140MM