Producten om konijnen te verjagen

Een konijnenplaag kan erg lastig zijn, vooral als al uw planten en gras vernield worden. Deze beestjes houden van gangen graven, maar voor uw tuin is dit zeker niet leuk. Deze dieren zijn voornamelijk in de nacht bezig, maar dit kunt u tegenhouden door uw tuin af te bakenen. Kijk wel even goed of het deze dieren zijn of misschien wel hazen. Hier zit een groot verschil tussen, want hazen zullen niet direct erg veel schade aanrichten aan de tuin. U kunt zien of het een haas is aan de lange oren van het beestje. Wilt u konijnen bestrijden en hier wat tegen te doen, kunt u bij ons producten bestellen, waaronder voor konijnen bestrijden korrels. Volgende dag al meteen mee starten? Bestel dan voor 16:00 uur en u heeft het product de volgende dag in huis.

Konijnen bestrijden korrels en konijnen verjagen ultrasoon geluid

U kunt konijnen verjagen met verschillende producten, waaronder konijnen verjagen met geur, konijnen verjagen met ultrasoon geluid of met afweerlinten. U kunt voor konijnen bestrijden korrels aanschaffen die een bepaalde geur afgeven, waar deze beesten niet tegen kunnen en daardoor zullen verdwijnen. Zo is konijnen verjagen met geur erg gemakkelijk! Een ander middel om konijnen te verjagen is de Weitech Garden Protector, zodat  u voor konijnen verjagen ultrasoon geluid inzet. Ook geeft dit apparaat een flits, zodat het beestje schrikt. Naast producten om deze dieren weg te jagen, hebben we ook een assortiment tegen eekhoorns en vossen. Ook deze dieren kunnen erg veel overlast veroorzaken in uw tuin. Meer last van vliegende insecten? Geen probleem! Gebruik onze sprays, vliegenlampen en meer.

 • Solar dierenverjager – Knock Off

  Verjaag o.a. katten, honden, vogels en marters met deze solar dierenverjager!

  Met deze Knock Off dierenverjager verjaagt u ongewenste diersoorten uit uw tuin of vijver door middel van ultrasone signalen.
  Dankzij de ingebouwde bewegingsmelder komt het apparaat alleen in werking bij detectie van te verjagen dieren. Doordat de verjager op zonne-energie werkt heeft u geen stopcontact meer nodig.
  Voor de hele donkere dagen kunt u de verjager ook via de bijgeleverde usb-kabel opladen.

  Eigenschappen:
  • Bewegingsmelder met flits
  • Ultrasoon geluid
  • Verjaagt: Katten, honden, vossen, marters, konijnen, etc.
  • Makkelijk te plaatsen
  • Werkt op zonne-energie
  • Meegeleverde usb-kabel
  Knock off dierenverjager solar voor het verjagen van katten, honden, vossen, marters en konijnen Een verjager die voor vele doeleinde kan worden ingezet. Deze Knock Off solar dierenverjager zorgt dat honden, katten, marters, konijnen, vossen en ratten jouw terrein niet meer ongewenst bezoeken. Zodra de infrarood detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat aan. Het toestel geeft een ultrasoon geluid af waardoor de indringer schrikt en de locatie zal verlaten. De Flash verhoogt het schrikeffect. De Knock Off dierenverjager werk op zonne-energie waardoor batterijen overbodig zijn. Bij het product is tevens een usb-laadsnoer geleverd. Voordelen • Bewegingsmelder en flits! • Ultrasoon geluid • Verjaagt honden, katten, vossen, marters, konijnen etc. uit tuin en erf! • Makkelijk te plaatsen • Werkt op zonne-energie .

  29.9939.95
 • BSI Flash Off Afweerlinten

  Afschrik-tape hologram tegen vogels en andere wilde dierenHet ritselt, het spiegelt, het beweegt. Kortom, irritant voor vogels. Door de wind beweegt het en veroorzaakt het een angstig, storend effect.Effectief tegen duiven, kraaien, spreeuwen, reigers, fazanten, reeën en ook tegen konijnen.Tip van een klant:”Voor mijn moestuin heb ik pvc buizen van twee meter in de grond gestopt en daardeze tape aan geknoopt. De buizen buigen iets door de wind en bewegen enik heb geen enkele vogel meer gezien! Ik heb elke 4 meter zo`n buis gezet.” Inhoud: 2 lintrollen van 125 meter.

  14.95

Main Menu