Producten om eekhoorns te verjagen

Eekhoorns verjagen is niet altijd gemakkelijk, want zoeken altijd wel plekjes waar ze kunnen schuilen; bijvoorbeeld in gaten van gebouwen, daken, bomen en voederhuisjes. Een eekhoorn op afstand houden is zeker van belang, want deze dieren kunnen gaan paren in gaten van uw gebouw, waardoor er steeds meer eekhoorns ontstaan. Eekhoorns onder dakpannen of eekhoorns op zolder kunnen een gevaar zijn wanneer ze elektrische kabels doorbijten. Maar je kunt eekhoorns verjagen!

Eekhoorns onder dakpannen of eekhoorns op zolder?

Deze beesten houden van plekken waar ze niet direct gezien worden, zoals eekhoorns onder dakpannen. Maar wij houden niet van dieren die bepaalde dingen kapot maken! Daarom hebben we verschillende middelen zodat eekhoorns verjagen mogelijk wordt. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door een Weitech Garden Protector aan te schaffen die ultrasoon geluid en een flits afgeeft, waar de beesten van schrikken. Daarnaast kunt u afweerlinten gebruiken of een eekhoorn vangkooi neerzetten, waar ze niet meer uit kunnen als ze er eenmaal in zitten. Eekhoorns verjagen kunt u morgen starten! Bestel wel voor 16:00 uur uw middel voor eekhoorns verjagen en wij zorgen ervoor dat dit morgen bij u thuis wordt afgeleverd!

  • BSI Flash Off Afweerlinten

    Afschrik-tape hologram tegen vogels en andere wilde dierenHet ritselt, het spiegelt, het beweegt. Kortom, irritant voor vogels. Door de wind beweegt het en veroorzaakt het een angstig, storend effect.Effectief tegen duiven, kraaien, spreeuwen, reigers, fazanten, reeën en ook tegen konijnen.Tip van een klant:”Voor mijn moestuin heb ik pvc buizen van twee meter in de grond gestopt en daardeze tape aan geknoopt. De buizen buigen iets door de wind en bewegen enik heb geen enkele vogel meer gezien! Ik heb elke 4 meter zo`n buis gezet.” Inhoud: 2 lintrollen van 125 meter.

    14.95
  • PEST-STOP Eekhoorn vangkooi met voederstation

    PEST-STOP Eekhoorn vangkooi sterk metaal grootEen zeer sterke val die u onbeperkt opnieuw kunt gebruiken.- Vang eekhoorns- Met voederstation waar u noten en ander voer als lokaas in kunt stoppen- Diervriendelijk- Sterk metaal- Weersbestendig- Ook geschikt voor soortgelijke dieren(op de verpakking staan aanwijzingen)Plaats lokaas. (geen gif noodzakelijk)

    16.99

Main Menu