Producten om vossen te verjagen

Vossen in de tuin kunnen erg vervelend zijn in de tuin en wij kunnen u hierbij helpen! Wanneer u bijvoorbeeld kippen in uw tuin heeft, kunnen vossen snel in uw tuin verschijnen. Ook houdt de vos van kleine huisdieren zoals hamsters, cavia’s en konijnen. Daarnaast graven vossen veel gaten in de grond, waardoor uw tuin zeer veel schade op kan lopen. Niet ideaal en daarom is vossen verjagen en vossen afschrikken nodig!

Hoe vossen weghouden?

Vossen verjagen kan met verschillende producten. U kunt bijvoorbeeld een vos verjagen met licht. Hiervoor hebben we bij www.ongedierteproducten.nl verschillende producten in ons assortiment. U kunt ook een vossenkooi van sterk metaal gebruiken om vossen te vangen. Hier kunt u lokaas in plaatsen, waardoor de vos in de val loopt en er niet meer uit kan komen. Een vossenverjager is bijvoorbeeld de Weitech Garden Protector. Dit apparaat zal vossen verjagen door het afgeven van ultrasoon geluid, alarmlicht en flitslicht (vos verjagen met licht). Een goede voorbeeld van hoe vossen weghouden erg gemakkelijk wordt.

  • Knock off dierenverjager solar

    Knock off dierenverjager solar voor het verjagen van katten, honden, vossen, marters en konijnen Een verjager die voor vele doeleinde kan worden ingezet. Deze Knock Off solar dierenverjager zorgt dat honden, katten, marters, konijnen, vossen en ratten jouw terrein niet meer ongewenst bezoeken. Zodra de infrarood detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat aan. Het toestel geeft een ultrasoon geluid af waardoor de indringer schrikt en de locatie zal verlaten. De Flash verhoogt het schrikeffect. De Knock Off dierenverjager werk op zonne-energie waardoor batterijen overbodig zijn. Bij het product is tevens een usb-laadsnoer geleverd. Voordelen • Bewegingsmelder en flits! • Ultrasoon geluid • Verjaagt honden, katten, vossen, marters, konijnen etc. uit tuin en erf! • Makkelijk te plaatsen • Werkt op zonne-energie .

    29.9939.95
  • PEST-STOP Vossenkooi sterk metaal

    PEST-STOP Vossen vangkooi sterk metaalEen zeer sterke vossenval die u onbeperkt opnieuw kunt gebruiken. – Vang vossen en soortgelijke dieren- Diervriendelijk- Sterk metaal- Weersbestendig- Maten:L 150.5cm x W 47.5cm x H 52.5cmDe kooi is zeer snel en gemakkelijk te spannen..(op de verpakking staan aanwijzingen)Plaats lokaas. (geen gif noodzakelijk)De vos loopt de val in en kan er niet uitLaat de vos vrij Levertijd 3-5 werkdagen

    282.95

Main Menu