Solar dierenverjager – Knock Off

27.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Verjaag o.a. katten, honden, vogels en marters met deze solar dierenverjager!

Met deze Knock Off dierenverjager verjaagt u ongewenste diersoorten uit uw tuin of vijver door middel van ultrasone signalen.
Dankzij de ingebouwde bewegingsmelder komt het apparaat alleen in werking bij detectie van te verjagen dieren. Doordat de verjager op zonne-energie werkt heeft u geen stopcontact meer nodig.
Voor de hele donkere dagen kunt u de verjager ook via de bijgeleverde usb-kabel opladen.

Eigenschappen:
• Bewegingsmelder met flits
• Ultrasoon geluid
• Verjaagt: Katten, honden, vossen, marters, konijnen, etc.
• Makkelijk te plaatsen
• Werkt op zonne-energie
• Meegeleverde usb-kabel
Knock off dierenverjager solar voor het verjagen van katten, honden, vossen, marters en konijnen Een verjager die voor vele doeleinde kan worden ingezet. Deze Knock Off solar dierenverjager zorgt dat honden, katten, marters, konijnen, vossen en ratten jouw terrein niet meer ongewenst bezoeken. Zodra de infrarood detector een beweging waarneemt schakelt het apparaat aan. Het toestel geeft een ultrasoon geluid af waardoor de indringer schrikt en de locatie zal verlaten. De Flash verhoogt het schrikeffect. De Knock Off dierenverjager werk op zonne-energie waardoor batterijen overbodig zijn. Bij het product is tevens een usb-laadsnoer geleverd. Voordelen • Bewegingsmelder en flits! • Ultrasoon geluid • Verjaagt honden, katten, vossen, marters, konijnen etc. uit tuin en erf! • Makkelijk te plaatsen • Werkt op zonne-energie .

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Solar Dierenverjager

Met deze solar dierenverjager van Knock Off verjaagt u ongewenste dieren uit uw tuin, vijver of van uw erf.
De bewegingsmelder houdt continu in de gaten wanneer het apparaat voor verjaging moet worden ingeschakeld. De dieren zoals bijvoorbeeld konijnen, katten of marters worden verjaagt door middel van een ultrasoon geluid.

Gebruik

Doordat de solar dierenverjager gebruik maakt van de energie van de zon heeft u geen stopcontact nodig. Door middel van de meegeleverde USB-kabel heeft u altijd de mogelijkheid het de dierenverjager op te laden. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer de verjager onder een afdak staat en misschien net te weinig zon krijgt. Plaats het apparaat en schakel aan op de voor u gewenste stand:
Overzicht standen:
0 – Uit
1 – Ratten, muizen, knaagdieren
2 – Grote honden, vossen
3 – Kleine honden, katten, vogels
4 – Sterke flits
5 – Alle standen volgen elkaar op

Afmetingen

37 x 9 x 7 cm
De solar dierenverjager is klein maar ook zeer effectief! Kortom een zeer goede hulp voor het verjagen van ongewenste gasten uit uw tuin.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Ean code

8716759555570

Merk

Knock Off

Wat wilt u bestrijden?

Solar dierenverjager - Knock Off

Solar dierenverjager - Knock Off