Woelrattenval toebehoren set

9.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Woelrattenval ToebehorenVoordat u de woelrattenval plaatst, zoekt u de gang op met deze set, bestaande uit 1 grondboor en 1 gangenzoeker. 1. U zoekt de gang op met de priem.2. Met de grondboor maakt u 1 rechte opening middenin de gang. (Let op! de gang mag niet instorten!)3. Plaatst de woelrattenval rechtop in de opening. Span deze.4. Druk de val aan.Zorg ervoor dat u de woelrattenval en de toebehoren niet met blote handen aanraakt. Dit vermindertde vangkans. U kunt ook mollen vangen met de woelrattenval !Bekijk onderstaande video van de fabrikant voor visuele instructies:

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Woelrattenval toebehoren set

Plaats de woelrattenval eenvoudig met de Woelrattenval toebehoren set. De set bestaat uit 1 grondboor en 1 gangenzoeker. Zoek de gang op met de priem en maak met de grondboor een rechte opening middenin de gang. (Let op! de gang mag niet instorten!) Vervolgens plaatst u de woelrattenval rechtop in de opening en spant deze. Vergeet de val niet aan te drukken.

De woelrat

De woelrat is zowel overdag als ‘s nachts actief, maar het is overwegend een dagdier.
Hij eet voornamelijk plantaardig voedsel zoals stengels, grassen en wortels. Daarnaast eet hij ook insecten, vis en landbouwgewassen.

Het woongebied van een woelrat ligt langs een rivieroever. Hier leeft de woelrat in paarverband. Het woongebied van een mannetje is ongeveer 130 meter lang. Bij een vrouwtje is dat ongeveer 80 meter. Ontlasting wordt achtergelaten in latrines, meestal gelegen aan de randen van het woongebied. ‘s Winters kan een vrouwtje een hol delen met haar dochters en een of meerdere niet verwante mannetjes. De woelrat graaft gangen in de oevers. De uitgang kan zowel boven als onder de waterspiegel liggen. Het nest, een bal van gras en riet met een diameter van maximaal 25 centimeter, ligt meestal in het hol. Bij een hoge waterstand liggen de nesten in pollen zegge.De woelrat is zeer schadelijk voor groente en gewassen op tuinen en perken.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

SWISSINNO

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Woelrattenval toebehoren set

Woelrattenval toebehoren set