BSI Mollen Vrij Granulaat

13.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Met het Mol-Vrij Granulaat voorkomt u overlast van mollen in bijvoorbeeld uw tuin. Doordat mollen een zeer gevoelig reukorgaan hebben vermijden ze plaatsen waar de natuurlijk geur verstoord wordt. Het granulaat is samengesteld op basis van platenmateriaal met sterke en specifieke afwerende en langwerkende geuren.
Het granulaat heeft een werking van ongeveer 3 tot 4 maanden.


• Inhoud: 600 gram
• 100% Natuurlijke stoffen

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

BSI Mollen Vrij Granulaat

Met BSI Mollen Vrij Granulaat voorkomt u overlast van mollen in bijvoorbeeld uw tuin. Doordat mollen een zeer gevoelig reukorgaan hebben vermijden ze plaatsen waar de natuurlijk geur verstoord wordt. Het granulaat is samengesteld op basis van platenmateriaal met sterke en specifieke afwerende en langwerkende geuren.

Gebruik

Maak met een spade openingen van 10 à 20cm diep. Strooit per opening een halve maatdop BSI Mollen Vrij Granulaat in de opening. Trap vervolgens de gaten weer dicht. Wanneer u de mollen wilt verdrijven maakt u 1 à 2 openingen per m². Voor preventief gebruik kunt het middel vooral toepassen aan de randen van het perceel.
Het gebruik van dit granulaat is volledig veilig voor kinderen en huisdieren.

Mollen

Reden om mollen te bestrijden zijn vaak molshopen in moestuinen of gazons. Maar ook bij sportvelden of bijvoorbeeld pas gezaaide akkers. Mollen kunnen namelijk flink wat schade toebrengen. Dit bijna blinde, ondergronds levende zoogdier met de zachte zwarte vacht heeft iets kwetsbaars en aandoenlijks, maar is een harde, ondergrondse werker die de bodem luchtig maakt.

Helaas wordt hun werk niet door iedereen zo positief gewaardeerd. Door de vele hopen en gangen wordt de graszode beschadigd, worden planten los gewroet en kunnen sportmensen en dieren blessures oplopen. De mol leeft allen in zijn eigen gangenstelsel. Enkel in de paartijd vormen ze paartjes. Doordat hun territoria kunnen overlappen, communiceren mollen met elkaar door middel van geuren en geluiden. Er worden zowel oppervlakkige gangen (de jaaggangen of mollenritten) als dieper gelegen gangen (tot op een diepte van 120 cm) gegraven. Oppervlakkige gangen graaft een mol met een snelheid van 12 tot 15 meter per uur, bij voorkeur in losse, grond waarin ook veel wormen zitten en waar de grondwaterstand niet hoog is.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

BSI

Wat wilt u bestrijden?

BSI Mollen Vrij Granulaat

BSI Mollen Vrij Granulaat