BSI STOP mollenverjager – Mollen- en Woelrattenverjager

28.75

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De BSI STOP mollenverjager werkt door middel van trillingen in plaats van ultrasoon geluid. Het apparaat is eenvoudig en snel te plaatsen dankzij de meegeleverde perforator buis. De verjager richt geen schade aan het bodemleven aan (bijvoorbeeld wormen).

Bereik:
• tot 1200 m2 in zwaardere grond
• +/- 500m2 in zand- en veengrond

• 100% roestvrij en waterdicht
• Werkt zowel preventief als Curatief
• Werkt 2-4 maanden op 4 Type-D batterijen.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

BSI STOP mollenverjager

De BSI STOP mollenverjager werkt door middel van trillingen in plaats van ultrasoon geluid. Door deze trillingen worden de dieren continu geïrriteerd. Vervolgens zullen ze het gebied verlaten.

Gebruik van de verjager

De BSI STOP mollenverjager werkt op 4 Type-D batterijen. Maak met de meegeleverde perforatiebuis een gat in de grond en steek hier de mollenverjager vervolgens in.
Doordat het apparaat geluid en vibraties omzet in seismische golven die zich in de grond voortplanten worden mollen en andere ondergrondse knaagdieren verjaagt.
Door het constant uitzenden van deze trillingen worden de ondergrondse dieren verjaagt. Het kan voorkomen dat er na installatie meer activiteit van bijvoorbeeld mollen in de tunnels zal zijn. Binnen enkele weken zullen de mollen uiteindelijk verdwijnen.

Mollen

Reden om mollen te bestrijden zijn vaak molshopen in moestuinen of gazons. Maar ook bij sportvelden of bijvoorbeeld pas gezaaide akkers. Mollen kunnen namelijk flink wat schade toebrengen. Dit bijna blinde, ondergronds levende zoogdier met de zachte zwarte vacht heeft iets kwetsbaars en aandoenlijks, maar is een harde, ondergrondse werker die de bodem luchtig maakt.

Helaas wordt hun werk niet door iedereen zo positief gewaardeerd. Door de vele hopen en gangen wordt de graszode beschadigd, worden planten los gewroet en kunnen sportmensen en dieren blessures oplopen. De mol leeft allen in zijn eigen gangenstelsel. Enkel in de paartijd vormen ze paartjes. Doordat hun territoria kunnen overlappen, communiceren mollen met elkaar door middel van geuren en geluiden. Er worden zowel oppervlakkige gangen (de jaaggangen of mollenritten) als dieper gelegen gangen (tot op een diepte van 120 cm) gegraven. Oppervlakkige gangen graaft een mol met een snelheid van 12 tot 15 meter per uur, bij voorkeur in losse, grond waarin ook veel wormen zitten en waar de grondwaterstand niet hoog is.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

BSI

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BSI STOP! - Mollen- en Woelrattenverjager

BSI STOP mollenverjager - Mollen- en Woelrattenverjager