Matrashoes Tegen Bedwants – Protect A Bed 150x200cm

104.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Het matrassensysteem van Protect-A-Bed is een comfortabele matrashoes tegen bedwants. Dit is een zeer effectief hulpmiddel bij de bestrijding van bedwantsen. Onafhankelijk laboratoriumtests hebben aangetoond dat de hoes volkomen ondoordringbaar voor bedwantsen en hun beten is. Dankzij de unieke, gepatenteerde ritssluiting beschermt de hoes nieuwe matrassen en zorgt voor het behoud van geïnfecteerde matrassen. Daarnaast bevordert het product vroegtijdige opsporing van bedwantsen en zorgt ervoor dat eventuele overlevende bedwantsen en eitjes afgesloten in het matras blijven zitten.


Afmeting: 135 x 190 cm
Geschikt voor matrasdikte van 20 tot 34 cm

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Matrashoes Tegen Bedwants Protect A Bed 150x200cm

De Matrashoes Protect A Bed 150x200cm is een comfortabele matrashoes tegen bedwants. Deze hoes is een goed hulpmiddel voor de bestrijding van bedwantsen. De unieke, gepatenteerde ritssluiting beschermt de nieuwe matrassen. Daarnaast zorgt deze ook voor het behoud van geïnfecteerde matrassen. Het product bevordert daarnaast ook de vroegtijdige opsporing van bedwantsen en zorgt ervoor dat eventuele overlevende bedwantsen en eitjes afgesloten in het matras blijven zitten. Aangetoond door onafhankelijk laboratoriumtests is dat de hoes volkomen ondoordringbaar voor bedwantsen en hun beten is.

Bedwantsen

Met hun afgeplatte lichaam kunnen de smalste spleten worden betreden, zoals de vele plooien in het beddengoed. Dit is voor de bedwants dan ook de ideale verstop plek. Daarnaast verstoppen bedwantsen zich ook achter het behang, plinten of in holle bedspijlen. Uitgeademde CO2 en lichaamswarmte trekken deze dieren aan. De bedwants kan in principe overal prikken, maar de benen lijken favoriet.

Een bedwants (wandluis) is een klein insect en wordt 5 tot 6 millimeter lang en is roodbruin tot bruin van kleur. Zijn lichaam is breed en sterk afgeplat met op het achterlijf verticale rijen haren. Hierdoor lijkt de wants gestreept te zijn.
Een bedwants leeft van bloed van onder andere de mens en is vaak in en rond het bed terug te vinden.
Hij prikt met zijn steeksnuit welke bestaat uit 2 buisjes door de huid. Met één buisje zuigt hij bloed en met de ander injecteert hij een verdovend en anti-stollend middel. Hierdoor voelt men de beet niet en stolt het bloed minder snel. Meestal zijn beten niet meer dan een aantal rode bobbeltjes zoals bijvoorbeeld een muggenbeet.

Afmeting: 150 x 200 cm
Voor andere formaten verwijzen wij u graag naar de volgende pagina.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Protect-a-bed

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Matrashoes Tegen Bedwants - Protect A Bed 150x200cm

Matrashoes Tegen Bedwants - Protect A Bed 150x200cm