Bayer Piron Pushbox mierenlokdozen

5.35

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Bayer Piron PushboxIndrukken- en klaar! De Bayer mierenlokdozen zijn verpakt per 2 mierenvallen. De mierenlokdozen hebben een mooi strak design en zijn te gebruiken binnes- en buitenshuis. Mieren lopen altijd via vaste routes(mierenstraat) naar hun nest. Plaats de Bayer mierenlokdoos langs deze mieren straat vlak bij het mierennest voor een effectief en snel resultaat. De mierenlokdoosjes zijn goed voor een oppervlak van 4m2. Toelatingsnummer: 13526N Werkzamestof: imidacloprid 0,3/kg Inhoud: 2 Bayer mierenlokdoosjes

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 215 Categorieën: , ,

Mierenlokdozen Piron 2 stuksMieren Mieren zijn een groep van kolonievormende sociale insecten, die behoren tot de orde van vliesvleugeligen (Hymenoptera). Omdat mieren overal ter wereld voorkomen (behalve op Antarctica), zijn ze één van de succesvolste diergroepen. De meeste Nederlandse mierensoorten bouwen het nest in de zachte bodem of in holle bomen. De mierenkolonie bestaat meestal uit één koningin, werksters (ook allemaal vrouwtjes), jonge mannetjes en maagdelijke koninginnen. De grootste groep zijn de werksters, die samen de werktaken verdelen. Er zijn o.a. verkenners, voedselverzamelaars, nestonderhouders, kinderverzorgsters, soldaten, etc. Wanneer het mierennest groot genoeg is, wordt een lichting van de opgroeiende larven opgekweekt tot mannetjes en koninginnetjes. Koninginnen en mannetjesmieren hebben vleugels om de zogenoemde ‘bruidsvlucht’ uit te voeren. Op dat moment spreken wij over vliegende mieren. De soms enorme wolken van mieren bestaat dus enkel uit mannetjes en koninginnen. In de lucht paren deze, waarna de mannetjes sterven en de koninginnen nestplaatsen zoeken om een nieuwe kolonie op te richten. Dit kan al vliegend gedaan worden, zodat zelfs in bloembakken 10 meter boven de grond mierennesten kunnen ontstaan. Mieren vallen aan en verdedigen zichzelf door te steken met een gifangel of te bijten en vervolgens mierenzuur in het bijtwondje te spuiten. Dit geeft een brandend gevoel en rode bulten en kan erg pijnlijk zijn. Wat voor kwaad doen mieren eigenlijk?Ze verspreiden bladluizen die schadelijk zijn voor onze planten. Ze doden de larven van lieveheersbeestjes om zo luizen tegen hun natuurlijke vijand te beschermen. Mierennesten bestaan uit een enorme gangenstelsels. Zij maken hiermee je terras en tuin instabiel. Voedsel waar ze op gaan zitten is niet meer geschikt voor consumptie omdat mieren bacteriën bij zich dragen. Met name bij grote aantallen zijn ze beslist hinderlijk en zeer onhygiënisch. Reden genoeg om mieren uit uw tuin te willen weren! In onze webwinkel vindt u een ruim assortiment mierenpoeder, mierenlokdoosjes, mierensprays, mierenkorrels etc. om mierenoverlast snel, makkelijk en goedkoop te bestrijden. Mierenoverlast voorkomen? Door preventief acties te ondernemen kunt u voorkomen dat mieren op ongewenste plekken hun kamp opslaan.Als er ergens eten wordt ontdekt zal het niet lang duren voordat de hele mierenkolonie het weet! Dek etensresten in de keuken altijd goed af en zorg dat het aanrechtblad schoon is. Vooral zoetigheid geldt als een directe uitnodiging voor mieren. Sop de tuintafel regelmatig en veeg de tegels zodat los zand direct terug in de voegen gaat. Mieren houden van rottend materiaal in de tuin dus verwijder oud hout en blad. Sluit de vuilcontainers buiten en de afvalbakken in de keuken goed af, hier huist een ware voorraadschuur voor mieren. Maak voor de zomer een rondje met de kitspuit om kieren en spleetjes in het huis goed af te dichten.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Bayer

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Bayer Piron Pushbox mierenlokdozen

Bayer Piron Pushbox mierenlokdozen