Levensmiddelen Mottenval – Natural Control

6.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De Natural Control Levensmiddelen mottenval is voorzien van een natuurlijk feromoon en is dus gifvrij. Dit feromoon zorgt ervoor dat de mannelijke motten zich aangetrokken voelen en in de val terecht komen. Doordat de val van binnen is voorzien van een lijmlaag kunnen de motten de val niet meer uit. Het is aan te raden de val na 6-8 weken te vervangen.

Inhoud: 2 vallen
Oppervlakte: +/- 16m²

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 763 Categorieën: ,

Levensmiddelen Mottenval

De Natural Control Levensmiddelen mottenval is voorzien van een natuurlijk feromoon. Dit feromoon zorgt ervoor dat de mannelijke motten zich aangetrokken voelen en in de val terecht komen. Doordat de val van binnen is voorzien van een lijmlaag kunnen de motten de val niet meer uit.

Door het wegvangen van de mannelijke motten wordt de voortplantingscyclus onderbroken. Hierdoor vermindert het mottenbestand.

Gebruik

Het gebruik van de levensmiddelen mottenval is kinderlijk eenvoudig. Zodra u de val uit de beschermende verpakking haalt is deze actief. Plaats de val horizontaal of gebruik het plakband op de achterkant om deze verticaal te plaatsen. Plaats de val bijvoorbeeld in of op een keukenkast. De val is geschikt voor bijvoorbeeld de keuken maar ook restaurants of bakkerijen maken hier veelvuldig gebruik van. Gebruik per kast om kamer (16m²) één of twee vallen. Controleer wekelijks hoeveel motten u gevangen heeft. Zodra de val vol zit dient u deze te vervangen. Vervang de val in ieder geval elke 2 maanden.

Motten in kleding

Voor het weg vangen van motten in kleren is deze val niet geschikt. Hiervoor kunt u gebruik maken van de Natural Control mottenval voor kleding.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

SWISSINNO

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Natural Control levensmiddelen Mottenval

Levensmiddelen Mottenval - Natural Control