Houtschimmel en zwampakket 40m2

136.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Houtschimmel en zwampakket 40m2 Het totaalpakket om zelf houtschimmel, alg, mos en zwam te bestrijden.Bestaat uit: – 10 liter Embalit Schimmel NTK kleurloos voor 40m2- Drukbus 6 liter- Solvex Handschoenen 1 paar- Staalborstelset fijn, medium en grof- Veiligheidsbril anti-condens- Handige trechter met filterMet dit pakket kunt u 40m2 hout behandelen. Embalit NTK is een kleurloos, Werkzame stof/gehalte: alkyldimethylbenzylammoniumchloride 49 g/l 1. preventief tegen houtaantastende schimmels 2. tegen schimmels en andere micro-organismen op oppervlakken 3. tegen houtaantastende schimmels in en op muren, alsmede op oppervlakken die zich onder de begane grondvloer bevinden 4. tegen algen, mossen en schimmels op oppervlakkenBijtend, schadelijk, gevaarlijk voor het milieu. Schadelijk bij aanraking met de huiden bij opname door de mond. Veroorzaakt brandwonden. Zeer vergiftig voor in hetwater levende organismen.De normale voorzorgen bij het omgaan met chemicaliën moeten in acht wordengenomen. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. Vermijd morsen die totstofvorming leidt.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 1086 Categorieën: ,

Huiszwam: De sporen van de huiszwam komen tot ontwikkeling op hout dat minstens 20% vocht bevat. De schimmeldraden dringen tot diep in het hout door. Ook ontwikkelen zich strengen schimmeldraden op muren (steen en beton). De optimale ontwikkelingstemperatuur is 23 graden Celsius. Schade: Aangetast hout verkleurt bruinachtig, men spreekt dan van bruinrot. Het hout wordt zacht; balken en vloerdelen verliezen hun draagkracht. In het hout ontstaan krimpscheuren, zowel evenwijdig als loodrecht op de vezelinrichting. De huiszwam vormt stoffen die celwanden van het hout afbreken en het hout reeds aantasten bij een vochtgehalte van slechts 17% indien water aangevoerd wordt vanuit een bepaald vochtbron. Denk aan grondwater of water afkomstig van een lekkage. Preventie: Oorzaken voor een te hoog vochtgehalte (bouwkundig) opheffen. Bestrijding: Aangetast hout volledig verwijderen tot 1 meter buiten de zichtbare aantasting. Overig en nieuw hout professioneel laten behandelen om deze schimmelvrij te houden.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Houtschimmel en zwampakket 40m2

Houtschimmel en zwampakket 40m2