Drukspuit 6 liter

19.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Geschikt voor in en om het huis!

Deze lichtgewicht 6 liter drukspuit is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Hierdoor is de spuit geschikt voor het werken met bestrijdingsmiddelen voor bijvoorbeeld houtworm, schimmels of onkruid.

Het product is voorzien van een effectieve pomp welke zorgt voor een goede druk in de watertank.

Inhoud: 6 Liter

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Drukspuit

De Drukspuit 6 liter is geschikt voor zowel in als om het huis. Dank het hoogwaardig kunststof waarvan het product is gemaakt kan het worden toegepast bij het gebruik van bestrijdingsmiddelen. Hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan het bestrijden van houtworm of boktor. Maar ook voor schimmels en onkruid is het een ideaal product.

Gebruik

Om de Drukspuit 6 liter te vullen draait u de ring onder de handgreep los en haalt u het pompgedeelte uit de tank. Nu kan de tank worden gevuld. Vervolgens plaatst u het pompgedeelte terug en draait de ring stevig vast. Door de handgreep omhoog en omlaag te bewegen pomp u lucht in de tank. Met de hendel kan u vervolgens doseren hoeveel van het water of bestrijdingsmiddel u wilt sproeien. Na gebruik is het belangrijk om de tank schoon te maken.

De drukspuit is niet geschikt om te vullen met azijn of kokend water!

Tip

Voor het vullen van de Drukspuit 6 liter kan u het volgende doen: Druk het D-handvat naar beneden (in de uitkepingen) en dan draaien. Zo draait u het handvat inclusief buis eraf, zodat u rechtstreek in de flacon kunt vullen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Talentools

  • 4.95
  • 59.50

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Wat wilt u bestrijden?

Drukspuit 6 liter