Luxan Mollenklem Duo

11.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De Luxan Mollenklem Duo is speciaal ontwikkeld voor het vangen van mollen wanneer een duidelijk gangenstelsel ontbreekt maar er wel molshopen zijn te vinden.

In de molshoop loopt de gang schuin tot recht naar beneden, hiervoor volstaat een traditionele niet. De Luxan Mollenklem Duo kan naast de molshoop ook in een normale gang worden geplaatst, mits een tweede exemplaar aangeschaft wordt.

De klem is gegalvaniseerd en heeft daardoor een lange levensduur.Luxan Duo is een gegalvaniseerde mollenklem met een zeer lange levensduur. Zeer krachtige mollenklem met effectieve werking.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Luxan Mollenklem

Voor het vangen van mollen die bijvoorbeeld uw gazon ruïneren kunt u gebruik maken van deze Luxan Mollenklem. De Luxan Mollenklem Duo is speciaal ontwikkeld om mollen te kunnen vangen als een duidelijk gangenstelsel ontbreekt maar er wel molshopen te vinden zijn. De gang loopt hierbij schuin tot recht naar beneden en een traditionele klem volstaat niet.

De Luxan Mollenklem Duo kan ook in een normale mollengang worden geplaatst, mits een tweede exemplaar aangeschaft wordt. De klem is gegalvaniseerd en heeft daardoor een lange levensduur.

Gebruik

Deze mollenklem kan in tegenstelling tot andere klemmen in de molshoop worden geplaatst. Wanneer u de val toch in een gang wilt plaatsten is dit mogelijk, u heeft dan wel 2 vallen nodig. Voor het plaatsen van de Luxan Mollenklem in een gang is het belangrijk om de juiste locatie voor de val te bepalen. Hiervoor dient u eerst de gangen van de mol te vinden. Het makkelijkst kunt u werken vanuit door de molshoop las navigatiepunt te gebruiken. Voel met uw hand welke kant de gang oploopt en plaats op enige afstand van de molshoop de klem. Plaats de klem onder spanning in de gang en dek de gemaakte opening af.

Mollen

Molshopen in moestuinen, gazons, sportvelden en bijvoorbeeld pas gezaaide akkers, zijn vaak een reden om de mol te bestrijden. Mollen kunnen namelijk flink wat schade toebrengen. Dit bijna blinde, ondergronds levende zoogdier met de zachte zwarte vacht heeft iets kwetsbaars en aandoenlijks, maar is een harde, ondergrondse werker die de bodem luchtig maakt, draineert en vele schadelijke insecten opruimt.

Helaas wordt hun werk niet door iedereen zo positief gewaardeerd. Door de vele hopen en gangen wordt de graszode beschadigd, worden planten los gewroet en kunnen sportmensen en dieren blessures oplopen. De mol leeft allen in zijn eigen gangenstelsel. Enkel in de paartijd vormen ze paartjes. Doordat hun territoria kunnen overlappen, communiceren mollen met elkaar door middel van geuren en geluiden. Er worden zowel oppervlakkige gangen (de jaaggangen of mollenritten) als dieper gelegen gangen (tot op een diepte van 120 cm) gegraven. Oppervlakkige gangen graaft een mol met een snelheid van 12 tot 15 meter per uur, bij voorkeur in losse, grond waarin ook veel wormen zitten en waar de grondwaterstand niet hoog is.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Luxan

Wat wilt u bestrijden?

LUXAN Mollenklem Duo

Luxan Mollenklem Duo