Impressed spray tegen spinnen en insecten – 500 ml

9.95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Houdt bewakingscamera’s, schepen en woningen spin vrij!

Impressed web free is het weringsmiddel tegen spinnen. Dankzij de handige kant en klare spuitfles hoeft u alleen even te schudden voor gebruik.
Voordat u de oppervlakte inspuit is het belangrijk deze met water en een borstel het losse vuil van het oppervlak te verwijderen.
Doordat het product biologisch afbreekbaar is kan dit veilig worden gebruikt. Mocht er tijdens de behandeling wat op uw handen komen spoelt u dit eenvoudig af.

Door het product eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar te gebruiken beperkt u de overlast van insecten enorm!

Inhoud: 500 ML
Verbuik: 10 – 15 ml per m2

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Impressed spray tegen spinnen

Impressed spray tegen spinnen en insecten van Webfree is een biologisch afbreekbaar product voor het weren van spinnen en insecten. Door het product 2 keer per jaar te gebruiken wordt de overlast van insecten enorm beperkt.
Doordat spinnen een beschermende diersoort zijn doodt dit product hen niet.

Het geruik

Belangrijk voordat u aan de behandeling begint om eerst het losse vuil met een borstel en water te verwijderen. Vervolgens spuit u de hoeken en kieren in met de impressed spray tegen spinnen.
Dit betreft een kant en klare oplossing waardoor u alleen maar even hoeft te schudden voor gebruik.
Door het product in zowel het voorjaar als najaar 1 keer te gebruiken zal u merken dat de overlast van spinnen en insecten enorm vermindert.

Verbruik: Ca. 10-15ml per m2

Veiligheid

Impressed spray is een biologisch afbreekbaar product. Mocht u tijdens de behandeling wat van het middel op u handen krijgen is het afwassen met water voldoende.
Hout, kunststof, metaal, glas en geverfde oppervlakken worden niet aangetast.

Voor het verjagen van spinnen in bijvoorbeeld de meterkast hebben wij ook nog elektronische spinnenverjager in het assortiment.

Wat wilt u bestrijden?

Impressed spray tegen spinnen en insecten - 500 ml

Impressed spray tegen spinnen en insecten - 500 ml