Compo KO Kruipende insecten en wespenspray – 400 ml

9.25

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De spray is geschikt voor de bestrijding van o.a. zilvervisjes, kakkerlakken, bedwantsen, vlooien, pissebedden en andere kruipende insecten. Daarnaast kan het middel worden gebruikt voor het verdelgen van een wespennest.

Gebruik:
Spuit het middel in bijvoorbeeld naden en kieren waar het ongedierte zich schuil houdt. Behandel hierbij ook de andere schuilplaatsen zoals bijvoorbeeld achter de koelkast of radiatoren. Zorg ervoor dat het oppervlak met een zwaaiende beweging licht vocht wordt gemaakt. Met het meegeleverde slangetje is dit eenvoudig en nauwkeurig te doen.

Inhoud: 400 ml
Werkzame stof: permethrin 0,25% en tetramethrin 0,05%
Toelatingsnummer: 13891 N

Werkt gedurende 4 tot 6 weken!

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Gebruik van de spray

Spuit het middel in bijvoorbeeld naden en kieren waar het ongedierte zich schuil houdt. Dankzij het meegeleverde slangetje is dit eenvoudig en nauwkeurig te doen.
Behandel hierbij ook de andere schuilplaatsen zoals bijvoorbeeld achter de koelkast of radiatoren. Zorg ervoor dat het oppervlak met een zwaaiende beweging licht vocht wordt gemaakt.
De werkzame stof blijft 4 tot 6 weken actief.

Compo KO Kruipende insecten en wespenspray

De Compo KO Kruipende insecten en wespenspray is ter bestrijding van o.a. zilvervisjes, kakkerlakken, bedwantsen, vlooien, pissebedden en andere kruipende insecten. Daarnaast kan het middel gebruikt voor het verdelgen van wespennesten.

Wat wilt u bestrijden?

Compo K.O. Kruipende insecten en wespenspray - 400 ml

Compo KO Kruipende insecten en wespenspray - 400 ml