PESTWEST Chameleon Uplight A6 – Wit

134.98

Beschikbaar via nabestelling

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Veel gebruikt in restaurant en andere gelegenheden waar eten een grote rol speelt.

De Uplight vliegenlampen zijn zeer discreet in gebruik. De lamp wordt aan de wand bevestigd en voorzien van een kleefplaat en 15 watt shatterproof TL lamp. Zodra de vlieg geëlektrocuteerd wordt blijf deze aan de kleefplaat hangen, dit maakt de lamp een stuk hygiënischer als een model met opvangbak.

Afmeting: 31,5cm x 48,5 cm x 6,5 cm
Gewicht: 4,3 Kg
Lampen: 1×15 watt
Bereik: 40 m2
Kleur: Wit

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

PESTWEST Chameleon Uplight A6 – Wit

De PESTWEST Chameleon Uplight A6 is een aantrekkelijk wandmodel vliegenlamp. Door de vormgeving van de lamp is het de perfecte keuzen om op discrete wijze vliegen te vangen. De vliegenlamp is voorzien van 1 x 15 watt tube en is goed voor 40m2. Vanwege de discretie wordt dit model veel toegepast in restaurants en andere gelegenheden waar eten is.

Montage en gebruik

De PESTWEST Chameleon Uplight A6 kan aan de wand worden gemonteerd. Voor het vervangen van de lijmkaart en lampen heeft u geen gereedschap nodig.
Zodra de vliegen de lamp invliegen worden ze geëlektrocuteerd. Vervolgens blijven de vliegen aan de kleefplaat hangen. Na 3 maanden dient u de kleefplaat te vervangen.

Overlast voorkomen van vliegen

Vliegen kunnen alleen voedingstoffen opnemen in vloeibare vorm. De voedingstoffen die ze eten zijn vaak rottend organisch materiaal. Dit kan variëren van het oude voedsel resten tot de kadavers van bijvoorbeeld muizen of ratten. Daarnaast blijven vliegen zo lang mogelijk bij een voedingsbron. Als de larven ontpoppen bestaat de kans dat de vliegen met duizenden tegelijk wegvliegen. Vliegen kunnen ziektekiemen op mens en dier overbrengen via hun pootjes, haren en uitwerpselen. Deze ziektekiemen kunnen bacteriën zijn, virussen en nog andere micro-organismen. Het belangrijkste wat u kunt doen is uw afval afgedekt houden, uw afval snel afvoeren en de afvalbakken regelmatig reinigen. Ook een goede preventie is vliegengaas, horren en lintgordijnen plaatsen.

Andere manieren om vliegen te bestrijden

Mocht u nog last hebben van de vliegen en u wilt een alternatief op de vliegenlamp kunt u ze bestrijden door middel van bijvoorbeeld een vliegenspray of vliegenzak.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Pestwest

Wat wilt u bestrijden?

PESTWEST Chameleon Uplight wit A6

PESTWEST Chameleon Uplight A6 - Wit