PESTWEST Chameleon Uplight zilver A6

134.98

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Veel gebruikt in restaurant en andere gelegenheden waar eten een grote rol speelt.

De Uplight vliegenlampen zijn zeer discreet in gebruik. De lamp wordt aan de wand bevestigd en voorzien van een kleefplaat en 15 watt shatterproof TL lamp. Zodra de vlieg geëlektrocuteerd wordt blijf deze aan de kleefplaat hangen, dit maakt de lamp een stuk hygiënischer als een model met opvangbak.

Afmeting: 31,5cm x 48,5 cm x 6,5 cm
Gewicht: 4,3 Kg
Lampen: 1×15 watt
Bereik: 40 m2
Kleur: Zilver

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

PESTWEST Chameleon Uplight zilver A6

De PESTWEST Chameleon Uplight zilver A6 is een aantrekkelijk wandmodel vliegenlamp. Doordat de lamp op discrete wijze vorm is gegeven zien uw klanten waarschijnlijk niet eens dat het een vliegenlamp is. De vliegenlamp is voorzien van 1 x 15 watt tube en is goed voor 40m2. Vanwege de discretie wordt dit model veel toegepast in restaurants en andere gelegenheden waar eten is.

Montage en gebruik

De PESTWEST Chameleon Uplight zilver A6 kan aan de wand worden gemonteerd. Voor het vervangen van de lijmkaart en lampen heeft u geen gereedschap nodig.
Zodra de vliegen de lamp invliegen worden ze geëlektrocuteerd. Vervolgens blijven de vliegen aan de kleefplaat hangen. Na 3 maanden dient u de kleefplaat te vervangen.

Andere manieren om vliegen te bestrijden

Mocht u nog last hebben van de vliegen en u wilt een alternatief op de vliegenlamp kunt u ze bestrijden door middel van bijvoorbeeld een vliegenspray of vliegenzak.

Overlast voorkomen van vliegen

Vliegen kunnen alleen voedingstoffen opnemen in vloeibare vorm. De voedingstoffen die ze eten zijn vaak rottend organisch materiaal. Dit kan variëren van het oude voedsel resten tot de kadavers van bijvoorbeeld muizen of ratten. Daarnaast blijven vliegen zo lang mogelijk bij een voedingsbron. Wanneer de larven ontpoppen bestaat de kans dat de vliegen met duizenden tegelijk wegvliegen.

Vliegen en bacteriën

Vliegen kunnen ziektekiemen op mens en dier overbrengen via hun pootjes, haren en uitwerpselen. Deze ziektekiemen kunnen bacteriën zijn, virussen en nog andere micro-organismen. Het belangrijkste wat u kunt doen is uw afval afgedekt houden, uw afval snel afvoeren en de afvalbakken regelmatig reinigen. Ook een goede preventie is vliegengaas, horren en lintgordijnen plaatsen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Pestwest

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

PESTWEST Chameleon Uplight zilver A6

PESTWEST Chameleon Uplight zilver A6