Wespen Schuimspray BAYER

11.98

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Wespen Schuimspray BAYER is een speciale schuimformulering waarmee direct bereikbare wespennesten bestreden kunnen worden.
Gebruiksklaar
Inhoud: 400ml
Werkzame stof: permethrin en tetramethrin Gehalte: resp. 0,25% en 0,05%
Toelatingsnummer: 12501 N

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 69 Categorieën: ,

Wespen Schuimspray BAYER

Wespen Schuimspray BAYER is een speciale schuimformulering waarmee direct bereikbare wespennesten bestreden kunnen worden.

Gebruik

Voor het gebruik van Wespen Schuimspray BAYER bij binnenshuis hangende nesten of nesten in spouwmuren dient u als volgt te werk te gaan.
Spuit eerst de ingangen dicht met het schuim. Hierdoor zullen de wespen nauwelijks meer uit hun nest kunnen komen. Vervolgens spuit u het wespennest vol met schuimspray. Wij adviseren deze behandeling ‘s avonds uit te voeren wanneer alle wespen zich in het nest bevinden. Dit verkleint ook de kans dat rondvliegende wespen u steken. Ventileer de ruimte na behandeling altijd goed.
Lees voor gebruik altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

Wespen

Wespen zijn in het algemeen nuttige dieren, maar hun aanwezigheid kan zeer irritant en ongewenst zijn. Een wespenplaag in de tuin of woning kan behoorlijk wat ongemak en overlast veroorzaken. Wespen hebben een voorkeur voor holle ruimten. Hun nesten zijn dan ook vooral te vinden onder de dakgoot, onder het dak, onder plafonds, in de spouwmuur en in holle bomen, hangende struiken en nestkasten.
Een wespennest is te herkennen aan de ronde vorm en de grijzige kleur. Het is gemaakt van een papierachtig materiaal, dat wespen maken door houtachtig materiaal af te knagen en te vermengen met hun speeksel. Een wespennest wordt in het najaar verlaten. De werksters en de koningin sterven. De jonge koninginnen vliegen uit en overwinteren in een schuilplaats.
In het voorjaar maken zij een nieuw nest. De oude nesten worden niet meer gebruikt en worden opgegeten door andere insecten. Koninginnen leven 1 jaar, werksters enkele maanden. De koningin legt de eitjes en de werksters zijn actief in het verzamelen van voedsel voor de larven. Zij verdedigen het nest en worden agressief als het nest te dicht wordt genaderd. Wespen worden bijzonder agressief rond de periode van het nestverval. De meeste wespensteken worden dan ook eind augustus en nog meer in september gesignaleerd. Het grote aantal steken komt veelal doordat de wesp in deze periode op zoetigheden afkomt (dus dichter bij de mens).
Een steek is meestal ongevaarlijk, behalve als men overgevoelig is voor de giftige stoffen van de wesp. Is het wespennest nog klein is dan kunt u zelf bijvoorbeeld wespenpoeder of wespenschuimspray in de vliegopening spuiten. Het beste moment om dit te doen is de vroege morgen of late avond, als het nog koel is en de wespen weinig activiteit vertonen. Let op! De wespen kunnen wel agressief worden! Is het nest groter of twijfelt u, schakel dan een professioneel bedrijf in om het wespennest te bestrijden.
Ook kunt ervoor kiezen een goede wespenval te plaatsen. Het is heel belangrijk dat u de uitvliegopening(en) van een nest niet dichtstopt! De wespen zullen net zolang zoeken of knagen tot ze een andere uitgang hebben gevonden of gemaakt. Op deze manier kunnen ze in grote aantallen ook binnen in een gebouw terecht komen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Bayer

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Wespen Schuimspray BAYER

Wespen Schuimspray BAYER