Natural Control Lokstof navulling

6.69

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Swissinno Natural control Lokstof werkt tot 30 dagen lang! Te gebruiken in de Natural Control Fruitvliegval van Swissinno.

Inhoud: 2 zakjes lokstof

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Natural Control Lokstof

De Natural Control Lokstof is een navulling voor de veel verkochte Natural Control Fruitvliegval van Swissinno.

Natural Control Fruitvliegval

Met de Natural Control Fruitvliegval vangt u eenvoudig de fruitvliegen weg. Er wordt gebruik gemaakt van een lokmiddel waar de fruitvliegjes gek op zijn. Deze lokstof heeft een werking van 30 dagen. Zodra deze verstreken zijn hoeft u niet direct een compleet nieuwe val aan te schaffen. In dit geval koopt u eenvoudig alleen een nieuwe vulling.

De fruitvlieg

De fruitvlieg leeft slechts enkele weken maar aangezien het vrouwtje eenmaal bevrucht tussen de 30 en 50 eitjes per dag kan leggen zorgt dit al snel voor behoorlijke overlast.
Bovendien zijn fruitvliegjes schadelijk doordat ze bacteriën en schimmels verspreiden. Naast de fruitvlieg val bieden wij voor de bestrijding ook sprays aan.

Tips tegen fruitvliegjes

Naast het gebruik van de Fruitvliegjes val driehoek is het voorkomen uiteraard zeer belangrijk. Er zijn een aantal tips waarmee u de overlast van fruitvliegjes kunt voorkomen. Denk hierbij aan het schoonhouden van uw aanrechtblad, kookplaat of eettafel. Wanneer u de afwas met de hand doet, zorg dan dat u geen afwasmiddel met fruitgeur gebruikt. Hier worden de fruitvliegjes namelijk door aangetrokken. Daarnaast is het belangrijk om etensresten direct in de GFT bak te gooien en niet in bijvoorbeeld de afvalemmer in de keuken.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

SWISSINNO

Wat wilt u bestrijden?

Natural control Lokstof navulling

Natural Control Lokstof navulling