Levensgrote kunstkraai – vogelverschrikker

11.49

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Levensgrote kunstkraai – vogelverschrikker – levensgrote duivenverjager. Deze Levensgrote kunstkraai vogelverschrikker of levensgrote duivenverjager is vervaardigd van hard kunststof en wordt gebruikt om vogels te verjagen. De hoogte is 40,5 cm. De breedte 13,7 cm. Het gewicht is 194 gram. Inhoud: 1 levensgrote vogelverschrikker kraai.

De levensgrote kunstkraai of levensgrote duivenverjager kan staan of worden opgehangen.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Levensgrote kunstkraai – vogelverschrikker

Levensgrote kunstkraai – vogelverschrikker – levensgrote duivenverjager. Deze Levensgrote kunstkraai vogelverschrikker of levensgrote duivenverjager is vervaardigd van hard kunststof en wordt gebruikt met de bedoeling om vogels te verjagen, daarnaast ook als tuindecoratie of zelfs als Hitchcock kraai van de film “The Birds”. De kraai is levensgroot. De hoogte is 40,5 cm. De breedte 13,7 cm. Het gewicht is 194 gram. Inhoud: 1 levensgrote vogelverschrikker kraai.

Het Gebruik

De levensgrote kunstkraai of levensgrote duivenverjager kan staan of worden opgehangen.

Preventie

Wij hebben verschillende materialen om vogels te bestrijden zoals een Afschrikbal tegen vogels – set van 2 – praktische vogelverschrikker

Een volwassen kraai is ongeveer 48 cm lang en weegt ongeveer 550 gram. Kraaien zijn groter dan kauwen en in tegenstelling tot de laatste helemaal zwart, vaak met een wat groenige glans over de veren. Van de ongeveer even grote roeken zijn ze te onderscheiden doordat de laatsten een kaal stuk huid aan de basis van de snavel hebben, waardoor de snavel langer lijkt. Een roeksnavel is ook lichter van kleur dan de gitzwarte kraaiensnavel. Verder heeft een roek ook veren op zijn dijen (‘broek’) en een zwarte kraai niet. Ook kan het voorkomen dat een kraai niet geheel zwart is. Het kan gebeuren dat de zwarte Kraai witte veren krijgt. Een kraai kraait niet, maar krast. Het “kraa-kraa-kraa” wordt veel gehoord, maar hij maakt ook andere geluiden.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

SWISSINNO

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Levensgrote kunstkraai - vogelverschrikker

Levensgrote kunstkraai - vogelverschrikker