Afschrikbal tegen vogels – set van 2 – praktische vogelverschrikker

26.95

Uitverkocht

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Een afschrikbal is een afschrikmiddel tegen overlast van vogels in boomgaarden of gewassen. Afmeting: omvang ongeveer 50cm. Aantal: 2

Deze schrikballen zijn rood/geel, wit/rood en zwart/rood. Gebruik: Ze worden afwisselend gebruikt op dezelfde plaats. Wissel de ballonnen na ongeveer 3 weken om gewenning te voorkomen.

Hang de bal aan een paal of in een boom en schrik de vogels op die manier af.

 

Vergelijk

Afschrikbal tegen vogels

De afschrikbal wordt ingezet om schade te voorkomen van allerlei vogels, bij bijvoorbeeld o.a. visvijvers, fruit en moestuin: groenten. Deze afschrikballen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren; rood/geel, wit/rood en zwart/rood (kleuren kunnen tussentijds veranderen). De afmeting is in omvang ongeveer 50cm. Het betreft 2 afschikballen per verpakking.

Het Gebruik

Het afschrik effect is gebaseerd op heldere kleuren en heeft daarnaast een bijzonder ontwerp. De verschillende kleurvlakken simuleren dreigende ogen en een opengesperde bek van een roofvogel. De lichtweerkaatsende stickers ter hoogte van de voorgetekende kleurvlakken versterken de afschrikking nog meer en daarnaast de bewegende lintjes onderaan de ballen accentueren de dreiging van een levende roofvogel.

Bij visvijver klein fruit en moestuin
Hang de schrikbal bovenaan vast aan een lange stok (bijvoorbeeld: hout, bamboe of PVC) die stevig in de bodem wordt verankerd. Zorg ervoor dat de bal vrij kan ronddraaien in de wind. De linten onderaan de bal moeten zich ongeveer 30 cm boven het gewas of wateroppervlak bevinden. Per 15 m² te beschermen grondoppervlak wordt er 1 schrikbal geplaatst van dezelfde kleur.

Bij hoogstam fruitbomen
Voor een optimale afschrikking hangt men één afschrikbal per boom. Vanaf meer dan 5m kruindiameter hangt men twee stuks in tegenovergestelde windrichting, van dezelfde kleur. De linten onderaan de ballen moeten zich zo’n 30 cm boven de kruin bevinden. Maak de bal vast aan een (zeer) lange stok in de grond of met een kortere aan de takken. Zorg ervoor dat de bal vrij kan ronddraaien in de wind.

Preventie

Wij hebben verschillende materialen om vogels te bestrijden zoals een Terror Hawk

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Edialux

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Afschrikbal tegen Vogels - set van 2

Afschrikbal tegen vogels - set van 2 - praktische vogelverschrikker

26.95