Avipoint Clip balken / kozijnen – 2 stuks

2.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Avipoint Clip voor Balken / Kozijnen- Clips passen op Avipoint P14 , P20, G20 en P32.- Handig verwijderbaar- 2 per meter Inhoud: 2 stuks. De clips dienen gebruikt te worden op plaatsen waar de Avipoint pinnen niet op balken gelijmd kunnen worden.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 325 Categorieën: ,

Avipoint Clip balken / kozijnen – 2 stuks

De Aviponts Clip balken passen op Avipoint P14, P20, G20 en P32 en is erop gericht om overlast te te verwijderen en tegelijkertijd preventief. De clips zijn zowel makkelijk te bevestigen en daarnaast ook te verwijderen. 2 per meter – inhoud: 2 stuks. De clips dienen gebruikt te worden op plaatsen waar de Avipoint pinnen niet op balken gelijmd kunnen worden.

Overlast van vogels

De overlast die vogels meebrengen kan groot zijn. Zo kunnen vogels zich gaan nestelen op richels en daken van gebouwen. Daarnaast kunnen uitwerpselen van vogels een enorme schade aanrichten aan bijvoorbeeld auto’s of gebouwen. Doordat de uitwerpselen van bijvoorbeeld de duif zuren bevat kan de duivenpoep gevels aantasten.
Naast alle kosten die het reinigen van een gevel met zich meebrengt is de veiligheid en hygiëne ook een belangrijk onderdeel. Duivenpoep bevat namelijk mogelijke parasieten of ziektes. Houdt er bij het schoonmaken dus altijd rekening mee dat u beschermende handschoenen draagt.

Het Gebruik

Plaats de Avipoint Clips op de plaatsen waar de vogels overdag zitten. Deze clips zijn handig te bevestigen en te verwijderen. Wij bieden ook andere producten voor vogelbestrijding waaronder Avipoint G20 Vogelpinnen – 33,3cm

Samenvattend

Op balken/kozijnen bevestigen
2 stuks
2 per meter
Handig te bevestigen
Handig te verwijderen

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Avipoint

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Avipoint Clip balken / kozijnen - 2 stuks

Avipoint Clip balken / kozijnen - 2 stuks