Anti-inslag raamstickers vogels 5 stuks

4.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De stickers kunnen worden gebruikt op een plek waar het glas nauwelijks te zien is, zo geeft u aan dat er glas zit, wat weer voorkomt dat vogels tegen uw ramen aanvliegen. Voorkom met deze zwarte Anti-inslag raamstickers vogels 5 stuks dat vogels tegen uw raam vliegen. Verpakking 1 set met 5 stickers per verpakking. Afmeting variërend per sticker van; hoogte: 6 cm – 9 cm en breedte: 14 cm – 24 cm. De stickers zijn regenbestendig. Naast de functionaliteit van de stickers zijn de stickers ook ter decoratie.

De stickers plakt u op het raam om inslag van vogels tegen te gaan. U kunt de stickers gemakkelijk weer verwijderen.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Anti-inslag raamstickers vogels 5 stuks

Voorkom met deze zwarte Anti-inslag raamstickers vogels 5 stuks dat vogels tegen uw raam vliegen. Verpakking 1 set met 5 stickers per verpakking. Afmeting variërend per sticker van; hoogte: 6 cm – 9 cm en breedte: 14 cm – 24 cm. Ook na een lange tijd verkleuren deze vogels niet. Bescherm de vooral jonge vogeltjes en plak deze beschermingstickers op uw ramen. Natuurlijk zijn de stickers separaat te gebruiken en naar keuze aan te brengen. De vogelstickers zijn geschikt voor buiten en bekend van bushokjes en geluidswanden. De stickers zijn zeer effectief. De vogels zien de vormen en vliegen niet tegen het raam op. De stickers zijn regenbestendig. Indien u meer bestelt, bestelt u in een veelvoud van 5 stuks. Koop de stickers gemakkelijk en goedkoop online. Naast de functionaliteit van de stickers zijn de stickers ook ter decoratie. De stickers kunnen worden gebruikt op een plek waar het glas nauwelijks te zien is, zo geeft u aan dat er glas zit, wat weer voorkomt dat vogels tegen uw ramen aanvliegen.

Het Gebruik

De stickers plakt u op het raam om inslag van vogels tegen te gaan. U kunt de stickers gemakkelijk weer verwijderen.

Al onze vogelwering vindt u op deze pagina.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

SWISSINNO

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Anti-inslag raamstickers vogels 5 stuks

Anti-inslag raamstickers vogels 5 stuks