Anti slakkentape rol 4 meter

6.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Anti slakkentape (anti slug tape) rol van 4 meter. U plakt de anti slakkentape (anti slug tape) op drempels en voorkom dat ze zich verspreiden of binnen komen.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 226 Categorieën: ,

Anti slakkentape rol 4 meter

Anti-slakkentape (anti slug tape) rol van 4 meter. Plak het anti-slakkentape op drempels en voorkom dat ze zich verspreiden of binnen komen.

Slakken-overlast

Voor een echte tuinliefhebber is er niets vervelender dan het hebben van slakken-overlast. Slakken zijn grazers en vreten bijna alle bladeren en planten aan die ze tegenkomen. Ze houden van een vochtige omgeving, hierdoor zijn de indringers bij regenachtig weer een stuk actiever.

Gebruik

Plak het anti-slakkentape op drempels en voorkom dat ze zich verspreiden of binnen komen. Deze plakstrip van anti-slakkentape is maar liefst 4 meter lang en is eenvoudig op maat te knippen. Verwijder de beschermlaag van de anti-slakkentape rol 4 meter, en plak deze op de gewenste weringsplekken. Met deze 3cm breedte tape maakt u een fysieke barrière, slakken hekelen hieraan. Niet giftig en zeer snel en eenvoudig aan te brengen. Werkt dag en nacht, zelfs als de tapes nat zijn.

Ongedierteproducten.nl heeft alles wat u nodig heeft om slakkenoverlast effectief aan te pakken, zoals BSI Slakken Stop – Kleefgel tegen slakken

Preventie

Door grond te bewerken wordt de slakkenpopulatie flink teruggebracht. Met een grote lenteschoonmaak worden de overwinterende slakken en hun eitjes vernietigd. De losse grond droogt snel waardoor de slakkeneieren uitdrogen. Er kan veel ergernis worden voorkomen door te kiezen voor tuinplanten die geen last hebben van slakkenvraat. Slakken houden van vochtige plekken, zoals onder tuinafval. Daarom is het verstandig de tuin op te ruimen en zo min mogelijk afval te laten liggen. Als het nodig is om de tuin water te geven, doe dat dan vroeg in de ochtend. ’s Avonds water geven, zorgt gedurende de gehele nacht voor een vochtige atmosfeer en is in feite een uitnodiging voor slakken.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Pest-Stop

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Anti slakkentape rol 4 meter

Anti slakkentape rol 4 meter