BlackStripe Mottenval lijmstrook 10 stuks

29.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Een speciale lijmstrook voor in de BLACKSTRIPE mottenval. Zodra de motten in de val komen, blijven ze vastplakken aan deze lijmstrook.Inhoud: 10 stuks

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 286 Categorieën: ,

BlackStripe Mottenval lijmstrook

De BlackStripe Mottenval lijmstrook helpt u bij het vangen van motten met de BlackStripe mottenval.

Black Stripe Mottenval

De professionele Black Stripe Mottenval is ideaal voor het monitoren en vangen van diverse soorten motten. Door middel van het specifieke feromoon worden de motten aangetrokken. Naast het feromoon zorgen de zwarte strepen op de buitenzijde van de val ook voor een verhoogde aantrekkingskracht. Nadat de motten in de val zitten zorgt de trechter vorm ervoor dat de moeten niet kunnen ontsnappen. Het feromoon wordt niet meegeleverd en dient apart te worden besteld.

gebruik

Plaats de val op ongeveer 2 à 3 meter hoog door middel van het meegeleverde ophangkoord. Wanneer de ruimte hoger is hang de val dan ook hoger op. Dit i.v.m. het opstijgen van de warme lucht. Plaats het feromoon in de hiervoor bestemde feromoon houder en wacht geduldig af. De BlackStripe Mottenval lijmstrook zorgt er voor dat de motten direct na vangst vast blijven zitten..

Plaatsing en oppervlakte

Doordat motten actiever worden naarmate de temperatuur stijgt is het aan te raden om de val zo hoog mogelijk te plaatsen. Wij raden aan om tenminste 1 mottenval te plaatsen per 100m2.

Deze Black Stripe Mottenval wordt ook toegepast in de professionele plaagdierbeheersing.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Black Stripe

Wat wilt u bestrijden?

BLACKSTRIP Mottenval lijmstrook 10 stuks

BlackStripe Mottenval lijmstrook 10 stuks