Soudal Silirub 2 professionele kit ten behoeve van Avipoint

7.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Een professionele kit, dat u niet in de doe-het-zelf winkel kunt kopen. De siliconen blijven, ook na aanbrengen elastisch, hebben een brede temperatuur- en UV bescherming. Een helder en neutraal drogende siliconenkit. Aanbevolen bij droge oppervlakken. Het heeft een goede kleefkracht op de meeste materialen.

Te gebruiken op de meeste schone, droge ondergronden zonder gebruik van een primer. Het verbruik is 1 tube per 10 strekkende meter.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 94 Categorie:

Soudal Silirub 2 professionele kit ten behoeve van Avipoint

Een professioneel product, dat u niet in de doe-het-zelf winkel kunt kopen. De siliconen blijven, ook na aanbrengen elastisch, hebben een brede temperatuur- en UV bescherming. Een helder en neutraal drogende siliconenkit. Aanbevolen bij droge oppervlakken. Het heeft een goede kleefkracht op de meeste materialen.

Het is een transparante siliconenkit, te gebruiken op de meeste schone, droge ondergronden zonder gebruik van een primer. Na toepassing zal de lijm temperaturen tussen -60° en +200° kunnen weerstaan. Het verbruik is 1 tube per 10 strekkende meter.

Eigenschappen van het product zijn; zeer goed verwerkbaar, kleurvast en UV-stabiel, blijvend elastisch na uitharding en zeer goede hechting op vele materialen.

Het Gebruik

Breng het product aan met behulp van een hand-, accu- of pneumatisch kitpistool. Soudal Silirub 2 professionele kit ten behoeve van Avipoint gelijkmatig zonder luchtinsluitingen in de voeg aanbrengen. Strijk de voeg glad met de vinger of de spatel met behulp van afstrijkmiddel. Vermijd dat er zeepwater tussen voegwand en kit komt (ter voorkoming van mogelijke randonthechting).

Overlast van vogels

De overlast die vogels meebrengen kan groot zijn. Zo kunnen vogels zich gaan nestelen op richels en daken van gebouwen. Daarnaast kunnen uitwerpselen van vogels een enorme schade aanrichten aan bijvoorbeeld auto’s of gebouwen. Doordat de uitwerpselen van bijvoorbeeld de duif zuren bevat kan de duivenpoep gevels aantasten.
Naast alle kosten die het reinigen van een gevel met zich meebrengt is de veiligheid en hygiëne ook een belangrijk onderdeel. Duivenpoep bevat namelijk mogelijke parasieten of ziektes. Houdt er bij het schoonmaken dus altijd rekening mee dat u beschermende handschoenen draagt.

Attack biedt verschillende Avipont vogelpinnen aan, waaronder:
Avipoint P32 Vogelpinnen – 33,3cm

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Avipoint

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Soudal Silirub 2 professionele kit ten behoeve van Avipoint

Soudal Silirub 2 professionele kit ten behoeve van Avipoint