Adapter Garden Protector 2 WKT052

8.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Adapter geschikt voor de Weitech Garden Protector 2 – Geen Batterijen meer nodig.
Hiermee heeft de verjager altijd de juiste spanning

Lengte snoer: 1,5M

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

De Weitech garden protector 2

De Weitech Garden protector 2 verjaagt ongenode gasten van u erf of uit uw tuin. Dit werkt door middel van het ultrasone geluid in combinatie met flitslicht. Honden, katten, steenmarters, konijnen, vossen, slangen, hagedissen, mollen en ondergrondse knaagdieren vallen onder de dieren die afgeschrikt worden door de Weitech garden protector 2.

Sommige dieren reageren op geluiden met een hoge frequentie, beter bekend onder de naam ultrasone trillingen. Veel dieren slaan op de vlucht door deze geluidssignalen in combinatie met een uitgebreide reeks frequenties die voortdurend wisselen. Door dit apparaat hoeven dieren niet verwond of gedood te worden.

Het gebruik

U stelt het apparaat eenvoudig op 1 van de 3 standen in, afhankelijk van welke dieren u wilt verjagen. op de verpakking kunt u zien welke stand u zou moeten gebruiken. U hoeft het apparaat alleen maar aan te zetten en het zou al moeten werken. Let wel op! hoewel de garden protector in principe water dicht is, raden wij niet aan dat u hem buiten zonder afdakje laat staan. Ook geven wij er geen garantie op als hij door waterschade kapot gaat.

Accessoires

Als u geen gebruik van batterijen wilt maken is de Weitech garden protector adapter ideaal. Zo hoeft u zicht nooit meer zorgen te maken of uw verjager van stroom is voorzien. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om 4 stuks Type-D batterijen te gebruiken.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Weitech

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Adapter Garden Protector 2 WKT052

Adapter Garden Protector 2 WKT052