Catchmaster lijmplank extra lang muizen 72 stuks

119.99

Uitverkocht

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Extra lange lijmplank met een aantrekkelijke pindageur!

De Catchmaster XL is een zeer lange lijmplank waardoor u een nog bredere dekking heeft. Ideaal voor het plaatsen langs plinten of pallets.
Dit product is geschikt voor het vangen van muizen, kakkerlakken, zilvervisjes en andere kruipende insecten. Dankzij het formaat kunt u gemakkelijk gebieden afzetten om ongedierte weg te houden.

Inhoud: 72 stuks
Afmeting: 60 x 10 cm

Vergelijk

Catchmaster XL

Deze extra lange lijmplank van maar liefst 60 x 10 cm is perfect voor het vangen en weren van ongedierte. Dankzij het grote formaat kunt u gemakkelijk een bepaald gebied afzetten waardoor u de knaagdieren en kruipende insecten op afstand kunt houden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het afzetten van pallets met goederen. Voor het afzetten van 1 pallet heeft u 6 lijmkaarten nodig.

Het gebruik

Haal voorzichtig de beschermfolie van de extra lange lijmplank en plaats deze op de plaats van de overlast. Wanneer u last van muizen heeft raden wij aan de lijmkaart langs de wanden en plinten in de betreffende ruimte te leggen. Zorg ervoor dat u achterhaalt welke route de muizen over het algemeen lopen. Doordat muizen gewoonte dieren zijn kunt u ervan uitgaan dat deze route loopt waar de sporen van de muis te vinden zijn. De sporen kunnen bestaan uit uitwerpselen, knaagschade of buiksmeer. De beste plek om de extra lange lijmplank neer te leggen is dan ook langs wanden, plinten en in stille donkere hoekjes op de looproute van de muis. Wanneer u een ongedierte vrije zone wilt creëren zet u het gebied eenvoudig af met de lijmkaarten.

Het gebruik van lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen is in Nederland zonder ontheffing niet toegestaan. De lijmkaarten mogen door winkels worden verkocht en gekocht door de gebruiker. Voor het gebruik van muizenlijm en lijmplanken heeft u echter een ontheffing nodig. Deze kunt u aanvragen via de rijksdienst voor ondernemend Nederland op www.rvo.nl.

Hoe herkent u de muizen sporen

De muizenkeutels hebben iets weg van hagelslag en zijn tussen de 3 en 8mm groot. Knaagschade kunt u herkennen aan de 2 evenwijdige groeven die de tanden van de muis achterlaten. Vaak ziet u knaagschade terug in meubilair, plastic, voedselverpakkingen of hout.

Preventie

Ondanks dat het creëren van een ongedierte vrije zone natuurlijk ook een vorm van preventie is zijn er meer dingen die u kunt doen om muizen overlast in de toekomst te voorkomen. Een van de belangrijkste methode is om de toegangswegen voor de knaagdieren af te sluiten. Controleer hiervoor de buitenmuren van het pand op openingen en gaten en zorg ervoor dat deze worden afgedicht. Voor het afdichten van de openingen kunt u gebruik maken van MouseShield of staalwol.

Wat wilt u bestrijden?

Catchmaster lijmplank extra lang muizen 72 stuks

Catchmaster lijmplank extra lang muizen 72 stuks

119.99