Trapper 24/7 muizenval + 1 gratis lijmkaart

25.49

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De Trapper 24/7 muizenval wordt standaard geleverd met 1 gratis Trapper LTD lijmkaart.

De Trapper 24/7 muizenval kan worden gebruikt worden met of zonder de meegeleverde lijmkaart. Wanneer u geen lijmkaart gebruikt vangt u de muis op diervriendelijke wijze. Dankzij de transparante bovenkant kunt u zien wanneer er een muis gevangen is.

Gerbuik:
Plaats de muizenval langs de wanden op de looproute van de muis. Wanneer u gebruik maakt van de diervriendelijk oplossing kunt u aan de binnenzijde een klein beetje lokstof doen om het voor de muis aantrekkelijk te maken. De meegeleverde lijmkaart is al voorzien van een lokstof waardoor u deze gewoon in de val kan plaatsen.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Het Product

De trapper 24/7 muizenval kan worden gebruikt als een diervriendelijke muizenval. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de meegeleverde lijmkaart te gebruiken. Indien u extra lijmkaarten wilt bestellen kunt u dat doen via deze link.

Gebruik van de Trapper 24/7 muizenval

diervriendelijk: Plaats de muizenval met een lokstof op de looproute van de muis. Zodra de muis de val in loopt sluit de ingang zich automatisch af. Doordat de muis alleen de ruimte aan de zijkant in kan lopen zit hij gevangen. De transparante bovenzijde zorgt ervoor dat u kunt zien of u een muis gevangen heeft.
Met lijmkaart: Net als op de diervriendelijke manier plaats u de Trapper 24/7 muizenval op de looproute van de muis. Het enige verschil met de andere methode is de lijmkaart die u in de zij ingang plaatst. Zodra de muis hier op vast komt te zitten komt hij niet meer los. Na de vangst kunt u de lijmkaart eenvoudig weggooien en vervangen door een nieuwe.

Hoe bepaalt u de looproute van de muis?

Muizen zijn gewoonte dieren en lopen over het algemeen langs wanden en plinten. Daarnaast zijn stille, donkere hoekjes zoals achter koelkasten ook zeer aantrekkelijk. Om de looproute te bepalen kijkt u uit naar eventuele knaagschade en uitwerpselen van de muis. De uitwerpselen zijn ongeveer 3 tot 8mm groot en hebben iets weg van hagelslag. Plaats langs de wanden op deze route de Trapper 24/7 muizenval voor het beste resultaat.

Preventie

Wanneer u de muizenoverlast onder controle heeft kunt u bekijken hoe u dit in de toekomst kan voorkomen. Voor de hand liggende oplossingen zijn het schoonhouden van de omgeving en het direct weggooien van eventuele voedselresten. Daarnaast is het belangrijk om te kijken of er toegangswegen voor de knaagdieren in de buitenmuur zitten. Een muis heeft dankzij zijn inklapbare skelet een opening van slechts 6mm nodig om naar binnen te komen. Controleer de buitenmuur daarom goed op openingen en dicht deze indien aanwezig af met MouseShield of staalwol.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Trapper

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Trapper 24/7 muizenval + 1 gratis lijmkaart

Trapper 24/7 muizenval + 1 gratis lijmkaart