BSI Muizenlijm – 135 gram

3.75

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Waterbestendig – Ook geschikt voor buiten!

Met de kleeflijm van BSI vangt u gemakkelijk verschillende soorten ongedierte zoals muizen, ratten en kruipende insecten.

Gebruik:
Smeer eenvoudig wat lijm op een stuk karton of houten plank en plaats deze waar het ongedierte loopt. Zodra de muis, rat of ander ongedierte met de lijm in aanraking komt zit hij vast. Doordat de lijm weerbestendig is kunt u deze zelfgemaakte vallen ook uitstekend buiten gebruiken.

Inhoud: 135 gram

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

BSI Muizenlijm

Met BSI Muizenlijm maakt u in een handomdraai zelf een kleefval voor Ratten, muizen en verschillende kruipende insecten. Doordat de lijm weerbestendig is kunt u deze vallen ook buiten gebruiken.

Hoe maakt u een lijmval

Het maken van een lijmval voor muizen, ratten of andere insecten is kinderlijk eenvoudig. Neem een stuk hout of karton en smeer hier de BSI Muizenlijm op.
Vervolgens plaatst u de zelfgemaakt val op locatie van de overlast. Bij de overlast van knaagdieren is het belangrijk goed te kijken via welke looproute ze zich voortbewegen.

Het gebruik van lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen is in Nederland zonder ontheffing niet toegestaan. De lijmkaarten mogen door winkels worden verkocht en gekocht door de gebruiker. Voor het gebruik van muizenlijm en lijmplanken heeft u echter een ontheffing nodig. Deze kunt u aanvragen via de rijksdienst voor ondernemend Nederland op www.rvo.nl.

Bepalen van de looproute

Doordat muizen gewoonte dieren zijn zullen ze in de regel elke keer weer dezelfde route afleggen. Wanneer u deze route achterhaald en hier de zelfgemaakte lijmval op plaats is succes gegarandeerd.
Om deze route te bepalen kijkt u uit naar knaagsporen en de uitwerpselen van de muis. De muizenkeutels lijken een beetje op hagelslag en zijn tussen de 3 en 8 mm groot. Over het algemeen bevinden deze looproutes zich langs de rand van de ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muren, plinten of richels. Wanneer u twijfelt of u de looproute gevonden heeft is het handig om gebruik te maken van traceerblokken. Deze blokken bezitten een fluorescerende stof waardoor de uitwerpselen van de muis zeer makkelijk te herkennen zijn. Middels een uv-lampje ziet u de looproute van de muis simpelweg oplichten. Plaats hier uw val en vang met succes de muis.

Het afdichten van gaten

Om overlast in de toekomst te voorkomen is het aan te raden de buitenmuren goed te controleren op kleine openingen. Deze openingen kunt vervolgens afdichten met staalwol of Mouseshield. Houdt er rekening mee dat een muis dankzij een inklapbaar skelet aan slechts 5 à 6 mm voldoende heeft om naar binnen te glippen.

Wat wilt u bestrijden?

BSI Muizenlijm - 135 gram

BSI Muizenlijm - 135 gram