BLACK STRIPE™ Mottenval mottenpot

21.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De mottenval is geschikt voor het vangen van de mannelijke exemplaren van diverse mottensoorten die voorkomen bij voedselbereiding en opslag zoals Meelmot, Cacaomot, Vruchtmot, Rozijnmot, Tabaks- en Dadelmot. Gebruik: De zwart-wit gestreepte opvangemmer levert een bijdrage aan een optimale vangst. Deze strepen hebben een aantrekkingskracht op de motten en dwingen de motten de val binnen te gaan. In de val kan een lijmvel worden geplaatst dat de insecten vangt. Aantal: 1

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 64 Categorieën: ,

Meelmot: De uit de eitjes komende larven van de meelmot voeden zich met allerlei levensmiddelen. Volwassen larven verlaten hun voedselbron om op zoek te gaan naar een verstoppingplaats (naden en kieren). Schade: Materiaal en kwaliteitsverlies door aantasting van meel, meelproducten, cacao, chocolade, gedroogde groente, vruchten, noten en andere plantaardige producten. Verontreiniging vindt plaats door spinsels en uitwerpselen van de larven. Preventie: Temperatuur in de opslagruimten lager houden dan 13 graden. De leeggekomen ruimten goed schoonmaken. Aangetaste voorraden snel verwerken of vernietigen, en de oude voorraden eerst opgebruiken. De voedingsmiddelen in goed afsluitbare bussen bewaren. Bestrijding: Als aangetaste voorraden zijn verwijderd is bestrijding van de larven vaak niet meer nodig. De motten kunnen worden weggevangen met de mottenpotten uit het assortiment van Ongedierteproducten.nl.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Black Stripe

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BLACK STRIPE™ Mottenval mottenpot