Lijmplank pindageur – SUPER Groot – CM – 10 stuks

9.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Vang de muizen weg met deze extra grote lijmplank met pindageur!

De lijmplanken van Catchmaster staan voor een zeer hoge kwaliteit. Doordat de val voorzien is van een aantrekkelijk pindageur is deze voor de muis onweerstaanbaar.

Gebruik:
Als u de val gaat plaatsen is het belangrijk dat deze altijd langs de randen van de ruimte wordt neergelegd, bijvoorbeeld tegen de plint. Hier heeft u verreweg de grootste kans om de muis te vangen. Wanneer het voor de situatie beter is kunt u de val ook nog vouwen in de vorm van een lokdoos.

Inhoud: 10 Stuks

dit product is ook verkrijgbaar in een voordeelverpakking van 72 stuks.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1366 Categorieën: ,

Lijmplank pindageur SUPER

De Lijmplank pindageur SUPER is dankzij de aantrekkelijke pindageur onweerstaanbaar voor de muis. Doordat de lijmkaart op verschillende manieren kan worden gevouwen is deze flexibel te gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om van de lijmkaart een lokdoos te maken. Uiteraard is deze ook gewoon vlak op de grond te gebruiken.

Het gebruik van lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen is in Nederland zonder ontheffing niet toegestaan. De lijmkaarten mogen door winkels worden verkocht en gekocht door de gebruiker. Voor het gebruik van muizenlijm en lijmplanken heeft u echter een ontheffing nodig. Deze kunt u aanvragen via de rijksdienst voor ondernemend Nederland op www.rvo.nl.

Plaatsen van de muizenlijmval

Voor het plaatsen van de lijmplank pindageur is het belangrijk om te weten waar de muis zich bevindt. Het beste resultaat behaalt u immers wanneer de val daar ligt waar de muis het vaakst komt. Indien u twijfelt aan de beste locatie raden wij u aan om uit te kijken naar eventuele knaagschade of eventuele keutels die de muis heeft achtergelaten. Doordat muizen gewoontedieren zijn is de kans zeer groot dat ze op dezelfde locatie terugkeren.

Als u de val gaat plaatsen is het belangrijk dat deze altijd langs de randen van de ruimte wordt neergelegd, bijvoorbeeld tegen de plint. Hier heeft u verreweg de grootste kans om de muis te vangen. Doordat muizen gek zijn op donkere en stille hoekjes is dit een plaats waar u een grote vangkans heeft. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een lijmkaart achter de plint in de keuken.

Preventie maatregelen

Het bestrijden van muizen kan uiteraard altijd met deze lijmplank pindageur of bijvoorbeeld door gif te gebruiken. Maar ook is het belangrijk om te voorkomen dat u deze middelen in de toekomst nog in moet zetten. Voor een goede preventie is het belangrijk dat de buitenkant van het pand dicht is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine gaatjes en scheurtjes waardoor de muizen naar binnen kunnen glippen. Een muis heeft aan een opening van slecht 6 mm voldoende om naar binnen te komen. Deze kleine toegangswegen voor de muis kunt u dichtmaken met bijvoorbeeld staalwol of Mouseshield. Daarnaast worden er ook elektronische hulpmiddelen ingezet om de knaagdieren op afstand te houden.

Wat wilt u bestrijden?

Lijmplank pindageur - SUPER Groot - CM - 10 stuks

Lijmplank pindageur - SUPER Groot - CM - 10 stuks