Waspbane navulling

31.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Dit product is de navulling voor de Waspbane wespenval. In tegenstelling tot de meeste wespenvallen doodt deze val 100% van alle wespen die erin vast komen te zitten.

Vangt tot 6000 wespen zonder chemische stoffen of gif.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 955 Categorie:

Waspbane navulling

De Waspbane navulling is geschikt voor de beste wespenval in ons assortiment: De Waspbane.

Waspbane Wespenval

De Waspbane wespenval is zonder twijfel de beste wespenval uit ons assortiment. Naast het doden van de gevangen wespen zorgt dit product ervoor dat de overige wespen het gebied verlaten. Studies hebben zelfs uitgewezen dat het aantal incidenten bij gebruik van de Waspbane met 97% afnam!

Gebruik

Plaats de Waspbane Wespenval bij voorkeur in de volle zon. Bijvoorbeeld op een terras, tuintafel of in een vruchtdragende boom. U kunt de val zowel neerzetten als ophangen. Het product bestaat uit 2 onderdelen namelijk de dampkamer en de lokaaskamer. De dampkamer is het bovenste gedeelte van de val, deze zorgt voor het aantrekken en vangen van de wespen. Het onderste gedeelte is de lokaaskamer, deze bevat een lokaas met toegevoegde vloeistof welk een geheel seizoen vers blijft. Aan het einde van het seizoen gooit u deze eenvoudig weg en vervangt deze voor een nieuw exemplaar.

Verwijderen van een wespennest – Veiligheid

Wanneer u ervoor kiest om een bestaand wespennest zelf te gaan verwijderen is het belangrijk om veilig te werk te gaan. Gebruik hiervoor imkerkledij zoals een wespenpak en handschoenen. Voor het verwijderen van een nest kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Wespen Schuimspray Bayer.

Wespennest verwijderen met Schuimspray van Bayer

Voor het gebruik van Wespen Schuimspray BAYER bij binnenshuis hangende nesten of nesten in spouwmuren dient u als volgt te werk te gaan.
Spuit eerst de ingangen dicht met het schuim. Hierdoor zullen de wespen nauwelijks meer uit hun nest kunnen komen. Vervolgens spuit u het wespennest vol met schuimspray. Wij adviseren deze behandeling ‘s avonds uit te voeren wanneer alle wespen zich in het nest bevinden. Dit verkleint ook de kans dat rondvliegende wespen u steken. Ventileer de ruimte na behandeling altijd goed.
Lees voor gebruik altijd eerst goed de gebruiksaanwijzing.

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Waspbane

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Waspbane navulling

Waspbane navulling