Vliegenlamp Eurom Fly Away Metal 30

42.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Vliegenlamp Eurom Fly Away Metal 30 De Eurom Fly Away Metal 30 vliegenlamp is een ideale vliegenlamp voor de particulier met vliegenoverlast. Deze vliegenlamp trekt vliegen aan door zijn ultraviolet verlichting. Vervolgens vliegen de vliegen tegen het spanningsrooster aan waardoor zij geëlektrocuteerd worden. De Metal 30 heeft niet alleen een groter bereik dan de metal 16, hij geeft ook zwaardere schokken af. Zet de vliegenlamp bij u in de stal, in huis of neem hem mee voor op camping tijdens uw vakantie. Deze Eurom Fly Away Metal 30 elektrocutielamp dient aangesloten te worden op het lichtnet. De vliegenlamp biedt door middel van 2, 15 watt UV TL-buizen een een bereik van 150 m2. Bereik: 150m2Lampen: 2×15 wattRoosterspanning: 2500voltAfmetingen: 49.5 x 10 x 31.5 cmGewicht: 2,9 kg

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
SKU: 358 Categorieën: ,

Vliegen: Vliegen komen af op allerlei voedsel dat ze alleen in vloeibare vorm kunnen opnemen. De larven ontwikkelen zich in rottend organisch materiaal, zoals in GFT bakken en mest in stallen. Schade: Vliegen bevuilen oppervlakten, en kunnen ziektekiemen overbrengen op mens en dier via de poten, monddelen, haren en uitwerpselen; dit kunnen bacteriën zijn, virussen en andere schadelijke micro-organismen. Vliegen zijn in grote aantallen ook hinderlijk. Preventie: Afval afgedekt houden en snel afvoeren, afvalbakken steeds reinigen. Waar nodig is vliegengaas, horren en lintgordijnen plaatsen. De ontwikkelingbronnen zoals mestopslag opsporen en saneren. Bestrijding: Vliegen kunnen worden bestreden met producten als spuit insecticide, vliegenvangers met lokstoffen en natuurlijk ook door lijmstrips op te hangen.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis

Merk

Eurom

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Vliegenlamp Eurom Fly Away Metal 30

Vliegenlamp Eurom Fly Away Metal 30