Lijmplaat Knock Off InsectKiller Uplight

19.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Lijmplaat Knock Off InsectKiller Uplight voor de Knock Off Insectenlamp Uplight, per set van 5.
Door het scharnierende front is de lijmplaat zeer eenvoudig te vervangen wanneer deze vol zit.

Geschikt tegen vliegen, muggen en ander vliegend ongedierte.

De lijmplaat is gifvrij, de inhoud is 5 lijmplaten en de afmeting is 31 x 11 cm.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 1357 Categorieën: ,

Lijmplaat Knock Off InsectKiller Uplight

Vervangende lijmplaten; Lijmplaat Knock Off InsectKiller Uplight voor de Knock Off Insectenlamp Uplight, per set van 5. Door het scharnierende front is de lijmplaat zeer eenvoudig te vervangen wanneer deze vol zit. De vliegenlamp is de veilige en discrete manier om van vliegen en muggen af te komen en ook bestelbaar via de site van Ongediereproducten: Knock Off InsectKiller Uplight

De Knock Off InsectKiller Uplight is een wandmodel in een zeer discrete vormgeving. Vangt zowel vliegen, muggen, motten als andere vliegende insecten. De insectenlamp is voorzien van een lijmplaat en maakt gebruik van UV-A licht. Deze combinatie zorgt voor uitstekende vangstresultaten.

Geschikt tegen vliegen, muggen en ander vliegend ongedierte.

Het gebruik van de Lijmplaat Knock Off InsectKiller Uplight

Vervang de lijmplaat iedere 15 dagen of wanneer deze vol is. De lijmplaat is gifvrij en mag via het reguliere huisvuil worden afgevoerd. De Inhoud is 5 lijmplaten en de afmeting is 31 x 11 cm.

Voorkom overlast van vliegen

Vliegen komen af op allerlei voedsel dat ze alleen in vloeibare vorm kunnen opnemen. Daarnaast houden ze ook van warmte en licht en dus komen ze vaak huizen in. De larven ontwikkelen zich in rottend organisch materiaal, zoals in GFT bakken, mest in stallen maar ook kadavers van bijvoorbeeld muizen of ratten. Als de larven dan ontpoppen is er een kans dat ze met enorme getallen tegelijk wegvliegen. Al deze vliegen kunnen ziektekiemen overbrengen op mens en dier via de poten, monddelen, haren en uitwerpselen; dit kunnen bacteriën zijn, virussen en andere schadelijke micro-organismen. Eigenlijk is het enige en tevens het belangrijkste wat u kunt doen afval afgedekt houden en snel afvoeren, afvalbakken steeds reinigen.

Andere manieren om vliegen te bestrijden

Mocht u nog last hebben van de vliegen en wilt u een alternatief op de vliegenlamp, dan kunt u de vliegen bestrijden doodmiddel van bijvoorbeeld Tesa Vliegenhor Raam Comfort 1.70m x 1.80m ZWART of Edialux Vliegenzak vangt 20.000 vliegen

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

Lijmplaat Knock Off InsectKiller Uplight

Lijmplaat Knock Off InsectKiller Uplight