Houtinjectie pluggen beige 9.5mm 25st.

4.50

Uitverkocht

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

De houtinjectie pluggen zijn geschikt voor het injecteren van houtworm bestrijdingsmiddelen onder druk.

Gebruik:
Houtinjectietechnieken worden veelal toegepast indien er overlast van Boktor of als er diep gelegen houtworm is geconstateerd. Ook wordt deze techniek gebruikt indien het houtwerk geschilderd of gebeitst is.

Aantal: 25
Kleur: Beige
Maat: 9,5 mm

Vergelijk
SKU: 243 Categorieën: ,

Houtinjectie pluggen

De houtinjectie pluggen beige zijn geschikt voor het onder druk injecteren van houtworm bestrijdingsmiddelen.

Gebruik

Houtinjectie pluggen beige worden gebruikt bij overlast van Boktor en diep gelegen houtworm. Ook wordt deze techniek gebruikt indien het houtwerk geschilderd of bijvoorbeeld gebeitst is.

Herkennen van de Houtworm

Of u last van houtworm heeft gehad is aan de kleine ronde gaatjes in het hout te herkennen. Daarnaast zult u zaagsel aantreffen bij het hout wat is aangetast. Om er zeker van te zijn dat de houtworm nog steeds actief is kunt u het zaagsel weghalen. Zodra er na een week nieuw zaagsel ligt kunt u met zekerheid zeggen dat u met actieve houtworm te maken heeft. Wanneer u geen zaagsel aantreft wil dit overigens niet garanderen dat u niet met houtworm te maken heeft. Het zou kunnen zijn dat er zich eitjes in het hout bevinden die nog uit moeten komen. Doordat Perfacs houtworm bestrijdingsmiddel langer werkt als de volledige cyclus van de houtworm weet u na behandeling zeker dat eventuele eitjes niet zullen uitkomen.

Herkennen van Boktor

In tegenstelling tot de kleine ronde gaatjes van de houtworm zijn de uitvliegopeningen van de boktor 6 tot 9mm meter groot. Daarnaast zijn de gaatjes ovaal in plaats van rond. Bij boktor dient u uit te kijken naar korrelig meel wat bij het hout ligt. Dit is het boormeel van de larven. Net als bij de houtworm kan u ook hier te maken hebben met geen actieve Boktor maar zouden er zich nog eitjes in het hout kunnen bevinden. Ook de cyclus van de Boktor is niet lang genoeg om het gebruik van het bestrijdingsmiddel te overleven.

Extra informatie

Toepassing

Binnenshuis, Buitenshuis

Merk

Embasol

Wat wilt u bestrijden?

Houtinjectie pluggen beige 9.5mm 25st.

Houtinjectie pluggen beige 9.5mm 25st.

4.50