Embasol houtwormdood 2.5 liter

28.98

Uitverkocht

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Behandel tot wel 20m2 hout!

Houtworm of boktor bestrijdt u met Emasol houtwormdood. De vloeistof trekt het hout in en zorgt voor een optimale bescherming. De werkzame stof blijft gedurende 10 jaar actief waardoor dit product ook uitermate geschikt is om preventief te behandelen.

Veiligheid
Dit product bevat de werkzame stof Permethrin en dient te worden aangebracht op veilige wijze. Wij adviseren ten alle tijden gebruik te maken van een vloeistofdichte overall, veiligheidsbril, handschoenen en masker voorzien van de juiste A2P3 filter.

Inhoud: 2.5 liter
Oppervlakte Curatief: 10m2
Oppervlakte Preventief: 20m2

Werkzame stof: Permethrin 2,0 g/l
Toelatingsnummer 11625 N

Vergelijk

Embasol houtwormdood 2.5 liter

Embasol houtwormdood 2.5 liter is geschikt voor de behandeling van zowel houtworm als Boktor. De kleine hoeveelheid is ideaal als u slechts een klein oppervlak moet behandelen zoals bijvoorbeeld een kastje.

Veiligheid

Bij het aanbrengen adviseren wij altijd om goed beschermd te werk te gaan. Denk hierbij aan een vloeistofdichte overall, veiligheidsbril, handschoenen en masker inclusief filters.

De behandeling

Voor de behandeling is het belangrijk dat het oppervlak vrij van stof en boormeel is gemaakt zodat het bestrijdingsmiddel Emabasol houtwormdood 2.5 liter goed in het hout kan trekken. Daarnaast is het belangrijk dat het hout onbehandeld is, eventuele verf of laklagen dienen weg te worden geschuurd. Vervolgens kunt u het oppervlak inspuiten met een drukspuit of aanbrengen met een kwast.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Wat wilt u bestrijden?

Embasol houtwormdood 2.5 liter

Embasol houtwormdood 2.5 liter

28.98