BSI Larvex 2.5 kg. 80m2 tegen Emelten & Engerlingen

13.99

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Ongeveer 3 à 4 weken na de behandeling groeit het gazon dankzij de voedingsstoffen opnieuw keurig dicht!

Een ecologisch verantwoord middel voor een optimale gezondheid van het gazon. Daarnaast geeft Larvex het gazon de weerstand tegen insectenplagen en stress dankzij de onmisbare voedingselementen. Dankzij het krachtige middel worden engerlingen, emelten en andere bodeminsecten verdreven uit de toplaag van het gazon waar zij schade kunnen aanbrengen. Naast het Verdrijven van larven, engerlingen en insecten geeft Larvex de voeding welke het gazon sterker maakt en hersteld.

Gebruik:
• Strooi de aangegeven hoeveelheid uit over het gazon. (2,5kg per 80m2)
• Geef het gazon voldoende water

Inhoud: 2,5KG
Oppervlakte: 80m2

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Wat doet BSI Larvex 80m2

Emelten, engerlingen en andere insecten worden verdreven door middel van BSI Larvex 80m2. Naast het verdrijven van deze insecten heeft het product ook een bemestende werking. Dankzij de voedingstoffen welke aan het gazon worden toegevoegd zullen de wortels van het gazon sterker worden dan ooit te voren.
Het gazon ontwikkeld een nieuw wortelstelsel waardoor u binnen 3 à 4 weken zal zien dat het gazon keurig dichtgroeit. BSI Larvex 80m2 is een volledig ecologisch product.

Wat zijn Engerlingen eigenlijk?

Dit is eigenlijk een verzamelnaam voor de larven van verschillende soorten kevers die ondergronds leven. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de rozenkever, junikever of de sallandkever. De mei kever is voor de meeste mensen de bekendste variant. Deze kevers eten boven de grond aan bijvoorbeeld bomen en sierplanten. Wanneer deze kevers hun eitjes leggen doen ze dit vaak in het gazon, zodra uit deze eitjes de larven ontstaan veroorzaken ze enorme schade aan het gras. Daarnaast bestaat de kans dat vogels zoals bijvoorbeeld kraaien en eksters zich met de bodeminsecten willen voeden waardoor het gazon nog grotere schade oploopt.

Het gebruik van Larvex

Voor het gebruik van Larvex moet u rekening houden met een dosering van 3kg per 100m2. U strooit de korrels (2 of 3 keer per jaar) eenvoudig uit over het gazon en geeft daarna ruim voldoende water (ongeveer 40 tot 50 liter per m2). U kunt er ook voor kiezen om te korrels in de grond te werken, maak met een spade kleine gleufjes in de bodem, druk het product erin en maak de gleufjes weer dicht.

Voor al onze overige tuinproducten kunt u gebruik maken van de volgende link!

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

BSI

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Main Menu

BSI Larvex 2.5 kg. 80m2 tegen Emelten & Engerlingen

BSI Larvex 2.5 kg. 80m2 tegen Emelten & Engerlingen