Avipoint Clip goot – 2 stuks

2.95

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Avipoint Clip goot – 2 stuks passen op Avipoint P20, P32 en G20 en is erop gericht om overlast van vogels te te verwijderen en tegelijkertijd preventief. De clips zijn zowel makkelijk te bevestigen en daarnaast ook te verwijderen. 2 per meter. De clips dienen gebruikt te worden op plaatsen waar de Avipoint pinnen niet op de goten gelijmd kunnen worden.

Plaats de clips waar de vogels overdag zitten. Deze clips zijn handig te bevestigen en te verwijderen. W

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 326 Categorie:

Avipoint Clip goot – 2 stuks

Avipoint Clip goot – 2 stuks passen op Avipoint P20, P32 en G20 en is erop gericht om overlast te te verwijderen en tegelijkertijd preventief. De clips zijn zowel makkelijk te bevestigen en daarnaast ook te verwijderen. 2 per meter – inhoud: 2 stuks. De clips dienen gebruikt te worden op plaatsen waar de Avipoint pinnen niet op de goten gelijmd kunnen worden.

Overlast van vogels

De overlast die vogels meebrengen kan groot zijn. Zo kunnen vogels zich gaan nestelen op richels en daken van gebouwen. Daarnaast kunnen uitwerpselen van vogels een enorme schade aanrichten aan bijvoorbeeld auto’s of gebouwen. Doordat de uitwerpselen van bijvoorbeeld de duif zuren bevat kan de duivenpoep gevels aantasten. Naast alle kosten die het reinigen van een gevel met zich meebrengt is de veiligheid en hygiëne ook een belangrijk onderdeel. Duivenpoep bevat namelijk mogelijke parasieten of ziektes. Houdt er bij het schoonmaken dus altijd rekening mee dat u beschermende handschoenen draagt.

Het Gebruik

Plaats de clips waar de vogels overdag zitten. Deze clips zijn handig te bevestigen en te verwijderen. Wij bieden ook andere producten voor vogelbestrijding waaronder <a href=”https://ongedierteproducten.nl/1-meter-avipoint-g20/”>Avipoint G20 Vogelpinnen – 33,3cm</a>

Samenvattend

Op goot bevestigen
2 stuks
2 per meter
Handig te bevestigen
Handig te verwijderen

Wat wilt u bestrijden?

Avipoint Clip goot - 2 stuks

Avipoint Clip goot - 2 stuks