Vogelschroot weringsstrips aluminium 55mm 1 meter

4.25

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Een Vogelschroot – ook wel een vogelmuisschroot genoemd – zorgt deze ervoor dat vogels, muizen en ratten geen kans krijgen om zich tussen het dakbeschot en het pannendak te nestelen.Kunststof weringsstrips – zwart – Kamhoogte 60mm- Kamafstand 1 cm- Breedte strip 3 cm. (indien u kit gebruikt, kunt u dit knippen tot de gewenste breedte)- Flexibel- HDPE- Te bevestigen met schroeven of kit Inhoud: 1 meter.

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk
SKU: 432 Categorie:

Vogelschroot weringsstrips aluminium 55mm 1 meter

Een Vogelschroot weringsstrips aluminium 55mm 1 meter – ook wel een vogelmuisschroot genoemd – is bedoeld om onder een dakvoet te bevestigen, zodat vogels, ratten en muizen zich niet onder de dakbedekking kunnen nestelen. Dankzij het speciale kamprofiel komen ze niet door deze vogelschroot weringsstrips 55mm 1 meter. Afhankelijk van de golfhoogte van je dakpannen, is deze vogelschroot te gebruiken bij alle soorten beton- en keramische dakpannen. Dit artikel is onderhoudsvriendelijk, licht van gewicht en daarom praktisch in het gebruik. Kortom: het ideale product ter preventie van dieren onder je dak.

Overlast van vogels

De overlast die vogels meebrengen kan groot zijn. Zo kunnen vogels zich gaan nestelen op richels en daken van gebouwen. Daarnaast kunnen uitwerpselen van vogels een enorme schade aanrichten aan bijvoorbeeld auto’s of gebouwen. Doordat de uitwerpselen van bijvoorbeeld de duif zuren bevat kan de duivenpoep gevels aantasten.
Naast alle kosten die het reinigen van een gevel met zich meebrengt is de veiligheid en hygiëne ook een belangrijk onderdeel. Duivenpoep bevat namelijk mogelijke parasieten of ziektes. Houdt er bij het schoonmaken dus altijd rekening mee dat u beschermende handschoenen draagt.

Het Gebruik

Plaats de Vogelschroot weringsstrips voornamelijk op de plaatsen waar de vogels overdag zitten. Voor het vastmaken van de “strips” adviseren wij het gebruik van een professionele kit, voor alle zekerheid kan u na verlijming ook nog kabelbinders gebruiken. Makkelijk te monteren en op maat te knippen, daardoor zijn de Vogelschroot weringsstrips makkelijk te plaatsen.

Samenvattend

55mm 1 meter
Bijna geschikt voor alle soorten beton- en keramische dakpannen
Simpel aan te brengen
Kunststof
Zwart

Extra informatie

Toepassing

Buitenshuis

Merk

Killgerm

Wat wilt u bestrijden?

Vogelschroot weringsstrips aluminium 60mm 1 meter

Vogelschroot weringsstrips aluminium 55mm 1 meter