Nara Lure Lokaas – Vanille

1.25

Op voorraad

Voor 16:00 besteld, morgen in huis 30 dagen bedenktijd

Weerbestendig lokaas voor knaagdieren

Nara Lure is een zeer effectief lokaas voor knaagdieren. Het product is voorzien van een vanille geur waar de muizen of ratten op af zullen komen.
Doordat het product volledig allergeen vrij is en onder zowel droge, vochtige als natte omstandigheden is te gebruiken maakt ook de professionele ongediertebestrijder hier veel gebruik van.

Het aroma blijft minimaal 3 maanden actief. Dit kan onder de juiste omstandigheden zelfs oplopen tot 12 maanden. U kunt het lokaas eenvoudig plaatsen in de snap-e muizenval, lijmplank of in een lokdoos.

Aantal: Per Stuk
Geur: Vanille

Veilig online betalen: iDEALPayPalAfterPayING HomePayBanktransferBancontactBelfiusKBCGiroPay
Vergelijk

Nara Lure Lokaas Vanille

Het Nara Lure Lokaas Vanille is een volledig gifvrij lokmiddel voor het vangen van muizen en ratten. De sterke vanille geur zorgt ervoor dat de knaagdieren zich voelen aangetrokken.

Het gebruik

Plaats het lokaas eenvoudig in een muizenval, lokdoos of bijvoorbeeld op een lijmplank. De aantrekkelijke geur doet vervolgens de rest. Het aroma blijft minimaal 3 maanden werkzaam en kan in ideale omstandigheden zelfs tot 12 maanden goed blijven. Het lokaas kan zowel in droge, vochtige als natte omstandigheden worden gebruikt.

Levensmiddelenindustrie

Doordat het lokaas vanille volledig allergeen vrij en vrij van organische bestandsdelen is kan dit product perfect worden ingezet in de levensindustrie.

Wat wilt u bestrijden?

Nara Lure Lokaas - Vanille

Nara Lure Lokaas - Vanille